Komentara: 1
Pregleda: 799

Loša Internet prezentacija "Suboticatransa"

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
31. jul 2020.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Kritika na račun Internet prezentacije preduzeća "SuTrans", koja već godinama nije na zavidnom nivou i ne posvećuje joj se baš neka pažnja, kako bi se unapredila u cilju boljeg predstavljanja preduzeća.

Knjigu gostiju (ako je već imate) ili ažurirajte ili je ukinite, pošto vam je poslednji komentar iz 2012 godine! Takođe, mape mreža  za gradske linije, postavili ste na Google maps, umesto na jasnoj karti veće rezolucije koja bi se mogla umanjivati i povećavati u pdf formatu, kao što to na primer rade svi značajniji evropski gradski prevoznici, i koja bi se mogla preuzeti sa prezentacije i odštampati. Takođe, ispod one Google mape, imate postavljene planove linija za gradske, prigradske i međumesne linije i kartu zona. Sve to vam je iz  2007 godine i ništa "ne priča" sa sadašnjim stanjem i brojevima linija. To biste takođe mogli prikazati u pdf formatu, kako bi mogli i da ih preuzmemo ne samo mi građani Subotice, nego i turisti koji na žalost u malom broju verujem i da koriste uopšte linije.....

Nemate prikazane ni dužine linija, niti rastojanja između stajališta. Zbog čega? Zar je to toliki problem? Toga je ranije bilo na starim redovima vožnje. Razmislite malo o svemu i angažujte ljude koji bi vam mogli pomoći u tome, ukoliko vi nemate vremena ili ljudi za to ili vam Internet prezentacija preduzeća nije ni važna?

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.