Komentara: 6
Pregleda: 3293

Lepljiva Borovo ulica

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
28. septembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

28.09.2011. - Pištaljka #372 je zatvorena uz sledeći komentar:

Uzrok povećane lepljivosti su lisne vaši, koje su ove godine zbog vremenski prilika prisutne u znatno većem broju nego inače, a koje proizvode lepljivu supstancu, tzv. "mednu rosu". Po programu za održavanje higijene Grada Subotice za 2011. godinu trotoari u ulici Dimitrija Tucovića (tzv. Borovo ulica) se ručno čiste na dnevnom nivou, dok se vodom peru na nedeljnom nivou. Sama ulica se, takođe, pere jednom nedeljno. Što se tiče Korzoa, kao i malopre spomenuta ulica, ručno čišćenje se obavlja svakodnevno, dok se pranje vodom vrši jednom nedeljno.

Tekst pištaljke:

Pitam se dal je moguce da su popločali betonskim kockama Borovo ulicu i jedan deo Trga Republike tj tolike pare dali na to ulepšavanje a da se nisu setili pa ikad operu trotoar gde svakog dana prodje nekoliko hiljada ljudi.....a za Korzo i da se ne prica od kada nije opran... (nadam se uskoroj šetnji kroz NE lepljivu ulicu)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.