• Pregleda: 4337

Krađa stubića ispred zgrade Trg Cara Jovana Nenada 11

Prvo bih hteo da pohvalim opštinu za postavljanje stubića, ali i da im zamerim što te iste subiće nisu postavili do kraja odnosno do ulaza hotela Gloria. Stubići su postavljeni nakon petnaest godina muke sa nesavesnim vozačima koji su se parkirali na trotoaru, gde su onemogućavali prolaz pešacima, ženama sa dečjim kolicima i svima nama ostalima nesmetan prolaz našom pešačkom stazom. A da se ni ne zaboravi da bili toliko bahati da su svoja vozila parkirali direktno u ulaz prodavnica, kada bi ljudi otvarali svoja prodajna mesta nebi mogli otvoriti spoljna vrata koja se otvaraju prema spolja a dešavalo se da kupci nisu nemogli izaći iz prodajnog objekta.

Sada deo toga problema rešen ali ostalo još par nezastićenih lokala odnosno 10-tak metara bez stubića. Sada se tu uvek uguraju dva vozila i vozeći unazad lome stubiće pa ih i odnose, jasno mi je da stubići skupi, ali ako ukradu još par stubića više ćemo izgubiti. Ja se nadam da će grad imati razumevanja te Vas Molim da se postavi i ostatak stubića.

4
Student [pre 340 dana i 5 časova] Odgovori
Upravo je zbog tih stubica hotel Glorija izgoreo , tj vatrogasci nisu mogli da pristupe objektu.. Kao i zbog svih ostalih prepreka (automobili, kameni ukrasi i tako to). Tako da, postavljanje stubica bi napravilo vise stete nego koristi. Treba neki drugi nacin sa se nadje, pa da se ta vozila ne parkiraju tamo.
Pfff [pre 340 dana i 4 časa] Odgovori
Zamisli probudiš se jednog dana, gledaš u pravcu grada sa balkona, a tamo nema gradske kuće.
Nikola Kuzman [pre 340 dana i 43 minuta] Odgovori
A nije valjda nestao taj stubic... To mi je bio omiljeni stub. Svaki put bih ga pogledao sa osmehom na licu kad bi ulazio u Gigatron...
Djoka [pre 337 dana i 3 časa] Odgovori
Nemas pametnijeg posla
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.