• Pregleda: 2719

Jednosmerni znak u Jožefa Atile

Pitanje za nadležne u Javnom preduzeću za upravljanje putevima:

Ako su već postavili znak da je jedan smer u ulici Jožefa Atile od Petefi Šandora zašto nije postavljen znak za obavezan smer u Žarka Zrenjanina i dokle je sad ta ulica jednosmerna? Ako se nešto radi onda nek se odradi kako treba ili nek se ne radi nikako, sad svi koji prolaze tom ulicom treba da su u nedoumici odakle i dokle je ta ulica jednosmerna...

7
Filozof [pre 104 dana i 11 časova] Odgovori
I onako dosta ljudi vozi kao da su kupili vozacku tj. Po svojim nekim pravilima tako da jedan znak manje vise....
Znak [pre 103 dana i 19 časova] Odgovori
Nema nedoumice, jednosmerna je do sledece raskrsnice. Ako ponovo nema znaka, znaci da ulica vise nije jednosmerna.
Profesor [pre 102 dana i 9 časova] Odgovori
Ima nedoumice, jer na toj famoznoj raskrsnici sa druge strane nestoji nikakav znak zabrane ulaska u ulicu, a kad stigneš do Petefi Šandora već je kasno, kažnjavaju. Neku poznanicu su nedavno kaznili sa 5000 din na bicikli.
h.h. [pre 89 dana i 15 minuta]
Hvalim te Bože ako su već jednom i bicikliste kažnjavali! Oni su ti najgori u saobraćaju. Nit svetla, nit prsluk, saobraćajni propisi na njih ne važe,...
kojot [pre 101 dan i 16 časova] Odgovori
Zarka Zrenjanina je jednosmerna od pijace do Nepkera u pravcu ka Nepkeru.
lalo [pre 98 dana i 11 časova] Odgovori
postavljeni su znakovi samo malo prvo pogledajte pa tek onda komentar, a ako ne znate onda bolje da ne komentarisete!
Sinisa [pre 91 dan i 19 časova]
Gde postavljeni znakovi? Radi se o ulici Jozefa Atila ne u delu gde je Cistoca nego sa druge strane Petefi Sandora. Imas znak tamo na raskrsnici Petefi Sandora i J. Atile i to je to. Ako neko hoce iz Žarka Zrenjanina ili iz Braće Majera da skrene u J.Atile on uopste nema znak upozorenja da je usao u jednosmernu ulicu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.