Komentara: 5
Pregleda: 2512

Grana koja ugrožava bezbednost građana!

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
17. jun 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

24.07.2020. - Pištaljka #9724 je zatvorena uz sledeći komentar:

Sekretarijat za inspekcijsko nadzorne poslove Grada Subotice nas je obavestio da je grana otklonjena sa električnih vodova, a vlasnik sporne parcela je isekao svo granje koje izlazi na javnu površinu.

Tekst pištaljke:

U Novoselskoj ulici već nedelju dana na samom početku ulice visi grana koja se drži samo na žicama koje povezuju dve bandere. Nakon havarije na električnom vodu koju je direktno prouzrokovala grana koja je nakon nevremena pala na žice i zbog koje je čitava okolina ostala bez električne energije dok na lice mesta nije izasla elektrodistribucija, koja je otklonila kvar,ali je grana i dalje ostala da visi i ugrožava bezbednost svih gradjana koji se kreću istom ulicom.

Odmah je obaveštena komunalna policija,koja je svaki dan odgovornost prebacivala na nekog drugog. Pošto je u pitanju privatna parcela, prvo je bilo da nije u njihovoj nadležnosti, pa posle jeste,pa se odgovornost prebacuje sa jednog,na drugog inspektora,da se na kraju,inspektor koji je zadužen za slučaj ne javlja na telefon danima.

Ova grana samo je deo problema koji gradjani Novoselske i Vrbaske imaju sa dotičnom parcelom koja se godinama ne održava,a gradjani iz dana u dan oštećuju svoja vozila na grane i šiblje koje sa iste parcele znaju da vire i po dva metra.

Moje pitanje gradskim službama je:"Ko je nadležan za problem sa kojim se gradjani svakodnevno susreću? Da li treba da neko strada ili da u najboljem slučaju bude pričinjena materijalna šteta kako bi neko reagovao?"

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.