Komentara: 9
Pregleda: 1527

Divlje parkiranje na Radijalcu

Ostalo / Nepropisno parkirana / napuštena vozila
05. februar 2024.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Da li je ovo postala nova normalnost kod nas u gradu, konkretno radijalac je u pitanju ali verujem da je tako i u ostalim urbanim naseljima?

Parkiranje po zelenim površinama, na slikama su sledeće lokacije iza trgoprometa, Frankopanska, A. Čarnojevića, D. Petrovića, P Lekovića. Ja verujem da ti ljudi nemaju gde da parkiraju ali, pobogu, neka grad napravi ljudima javne parkinge (ako ste već naplatili penale od investitora).

Primećujem da su najveći problemi kod zgrada "velikog" D investitora, čak i onaj lokal što je nedavno otvoren pokazuje kako to izgleda kada oni isplaniraju i izgrade (nemam slike ali, parkiranje na trotoar neki volvo često, parkiranje do raskrsnice da jedva prođe automobil a kamoli autobus, i jednom čak i parkiran auto na zelenoj površini šetališta).

Zašta ste pozapošljavali one silne komunalne policajce? Da kažnjavaju babe što prodaju kikiriki...

Divlje parkiranje na Radijalcu Divlje parkiranje na Radijalcu Divlje parkiranje na Radijalcu Divlje parkiranje na Radijalcu Divlje parkiranje na Radijalcu Divlje parkiranje na Radijalcu Divlje parkiranje na Radijalcu Divlje parkiranje na Radijalcu Divlje parkiranje na Radijalcu Divlje parkiranje na Radijalcu
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.