Komentara: 3
Pregleda: 3039

Dimnjicari i komunalno

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
04. decembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

04.12.2011. - Pištaljka #600 je zatvorena uz sledeći komentar:

Što se tiče problema odnošenja smeća, od JKP "Čistoća i zelenilo" smo dobili molbu da nam dostavite Vaše kontakt podatke (ime i prezime, adresa, kontakt telefon), kako bi Vas iz nadležnog preduzeća kontaktirali i upoznali sa uputstvom za privremenu odjavu fakturisanja usluge odvoženja kućnog smeća. Stavljanje van upotrebe dimovodnih objekata se vrši na osnovu pismenog zahteva koji se podnosi davaocu dimničarskih usluga. Konkretna problematika je regulisana Odlukom o obavljanju dimničarskih usluga iz 1992. godine (sa kasnijim izmenama). Ovom Odlukom je definisano da se nakon demontiranja ložišnog objekta ili uređaja, priključak na dimnjak mora zazidati ili hermetički zatvoriti poklopcem od vatrostalnog materijala. Odjava korišćenja dimovodnih objekata ne može biti kraća od 1 godine. S poštovanjem, Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

pitam se zasto moramo placati usluge koje uopste ne koristimo,na primer pokusao sam da odjavim odnosenja smeca sa adrese na kojoj niko ne stanuje odgovor je bio kratak" to je nemoguce"isto vazi i za dimnjicare zasto da placam njihovu uslugu ciscenja dimnjaka kada ga i ne koristim,dali bi oni mogli placati gradjanima usluge koje nude gradjani a oni uopste to ne koriste.nadam se da ce neko moci odgovoriti na ova pitanja istinito bez da se vade pa zakon je takav.
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.