Komentara: 13
Pregleda: 4996

Dimničari ostavljaju obaveštenja u sanduče da nismo kući, a mi im otvorili vrata

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
01. decembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

07.12.2020. - Pištaljka #10363 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP "Dimničar":

Dana 27.11.2020. reonski dimničari su bili u redovnom obilasku spratnica u cilju kontrole i čišćenja dimnjaka. Tom prilikom ušli su u zgradu br. 6 u Petrinjskoj ulici u kojoj su vrata bila otvorena jer su se u zgradi nalazili spremačica koja čisti zgradu i poštar koji je delio poštu. Prilikom obilaska stanova izvršena su čišćenja kod onih korisnika koji se greju na čvrsto gorivo i koji su bili u stanu. Korisnicima koji nisu zatečeni kući ostvaljeno je obaveštenje na kom se nalazi telefon JKP Dimničar i poziv da se jave preduzeću da i oni korisnici koji nisu bili u stanu a eventualno koriste čvrsto gorivo za grejanje sa nama dogovore termin koji njima odgovara kako bi im usluga bila izvršena.

Da bi usluga bila u potpunosti obavljena neophodno je bilo čišćenje taložnika koji se nalaze u podrumskom delu zgrade. Iz razgovora sa jednim korisnikom dobijena je informacija da jedan stanar ima pristup ključevima podruma zgrade. Pošto taj stanar nije zatečen u stanu ostavljeno je obaveštenje u sanduče. Međutim, kasnijom proverom dobijena je informacija da predmetna zgrada ima profesionalnog upravnika koji je na naš poziv došao na lice mesta i otključao podrumske prostorije gde je u njegovom prisustvu u prepodnevnim satima 3.12.2020. godine izvršena usluga.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim našim korisnicima na saradnji i pozivamo ih da nas direktno kontaktiraju na tel 024/553072 ili putem e-mail office@dimnicar.co.rs kako bi zajedno sa nama otklonili sve probleme i nedoumice koje imaju.

Tekst pištaljke:

Želeo bih da skrenem pažnju onome ko o tome treba da vodi računa za dimničare jer evidentno je da ne rade svoj posao!

Naime danas (1. decembar) u toku pre podneva su bili na našoj adresi zgrade Petrinjskoj 6, nisu zvonili nikom na vrata, nego su ubacili u sanduče papir kako su kao bili ali nikog nije bilo kući. A pritom sam im ja otvorio vrata od zgrade putem interfona.

Zašto ih plaćam ako neće odrađivati svoj posao koji trebaju?! Ima nas koji se grejemo na drva...

Na papiru je pisalo da su bili ali nisu nikog zatekli, a zvonili su nam na interfon i mi smo im otvorili.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.