• Pregleda: 2273

Dečije igralište u Aleksandrovu

Dečije igralište u Aleksandrovu u Vlaseničkoj ulici je u katastrofalnom stanju već duže vreme. Peščanik zarastao u korov više se ni ne vidi!! Sve je polomljeno! Svuda vire zardjali ekseri i šrafovi tako da nije ni bezbedno za nasu decu! Zašto? I naša deca imaju pravo na igru i bezbrižno detinjtvo!!!

 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8962 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Obavljene su popravke na igralištu u Vlaseničkoj ulici.

S poštovanjem,

Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj

6
Lukawi [pre 107 dana i 11 časova] Odgovori
Izvolite se obratiti novoizabranom savetu mesne zajednice.Oni sveži i sposobni jedva čekaju izazov koji mogu lako rešiti a nosi puno pozitivnih poena
Novo Naselje [pre 106 dana i 18 časova] Odgovori
Istina.Čak većinom ni trava nije pokošena.Da ne pričamo o ostalom...
Daca [pre 106 dana i 6 časova] Odgovori
Zasto Aleksandrovo nemoze da ima uredjena igralista kao i ostala naselju u gradu?Nema ni jedno lepo i uredjeno igraliste,pogotovo u starom delu Alekasandrova nema nista za malu decu,jako zalosno i tuzno.
Daca [pre 106 dana i 6 časova] Odgovori
Zasto Aleksandrovo nemoze da ima lepa i uredjena igralista kao i ostala naselja u gradu?Pogotovo u starom delu Aleksandrova nema ni jedno igraliste,osim terena za fudbal koje nije za malu decu,jer se tamo starija deca okupljaju,nema ni jedno igraliste za decu malog uzrasta jako tuzno i zalosno.Bitno da se prave igralista za pse.
Biki [pre 106 dana i 26 minuta] Odgovori
E ovo igralište sigurno "ima" sertifikat o bezbednosti. Umesto da kad se prijavi da je jedno igralište neispravno ide u kontrolu svih igrališta, čeka se prijava građana koji više ne mogu da gledaju ruiniranost i nebezbednost.
Andrea [pre 105 dana i 20 časova] Odgovori
Obratite se onima za koga ste glasali
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.