Komentara: 5
Pregleda: 4639

Bruka i sramota za grad

Građevinarstvo i putna infrastruktura (Izgradnja, renoviranje, ...)
09. mart 2020.

U 21. veku, svega 5 minuta (kolima) od samog centra GRADA ( Jasenovačka ulica) zatičemo ovakav prizor kao iz srednjeg veka. Bruka i sramota! 

Roditelji su prodali kuću na selu i preselili se u grad kako bi bili bliže deci i unucima. Došli su sa sela gde je svaka ulica asfaltirana u GRAD gde smo sada svega 8 minuta udaljeni ali ne možemo da dođemo do njih ne samo kada je kišni period već ni tri dana nakon njega (fotografije su od 08.03.2020., tri dana nakon prosečne kišice). Ne možemo proći ni kolima a ne možemo ni peške. Pitam majku (koja se inače teže kreće zbog loma noge koji je imala) kako idu do prodavnice na šta mi ona odgovara da obuju čizme i idu uz samu ivicu tako što se pridržavaju za komšijsku ogradu. I to je sad zaista nekom normalno i prihvatljivo?!  Povremeno im donesu malo kamenja i pospu čisto da im zapuše usta ali za mesec dana je stanje ponovo isto. Ulica nije čak ni mala niti slepa pa da čovek kaže "nije prioritet", jednostavno to je samo još jedan primer da "vlast" ne mari za dobrobit zajednice, samo svoj interes gleda, zašto bi oni asfaltirali ulicu u kojoj ne živi niko od "njihovih"...

Zar je zaista danas, u 21.veku, u GRADU, luksuz imati asfaltiranu ulicu?!

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.