• Pregleda: 13418

Anketa - Da li će "Pauk" pokupiti ili neće ova vozila?

Anketa - Da li će "Pauk" pokupiti ili neće ova vozila?

Datum: 17. septembar
Dan: sunčan i vreme fino za kaficu

Da li i sa kojim osećajem i kojim nivoom nadmoći i bezbrižnosti službena lica parkiraju ovaj auto OVDE gde je zabranjeno i zaustavljanje i parkiranje? UF!

Grad nam se pretvorio u ruglo što se tiče parkiranja. Molim redakciju da napravi jednu patrolu i da slika u jednom danu koliko auto se nepravilno parkiralo i koliko bi to moglo sve para da ode u budžet grada.

32
Sandra [pre 306 dana i 2 časa] Odgovori
ONI MOGU! ONI SU POLICIJA.
MATIJA [pre 274 dana i 23 časa]
NE SMEJU NI ONI!!!!! Moze i policajac da uhapsi policajca i to sa uniformom!!!!
Daja [pre 306 dana i 52 minuta] Odgovori
Mislila sam da niko nece pokrenuti to pitanje. Na prste jedne ruke mogu izbrojati koliko se puta desilo da neko tu nije parkiran. Ili uklonite automobile ili uklonite znak zabrane pa da se ne sekiramo mi koji zelimo da postujemo pravila. Toliko.
Adrian [pre 305 dana i 23 časa] Odgovori
Bravo za pistaljku. Prava slika drzave.
MRMOT [pre 305 dana i 23 časa] Odgovori
Ma moze sve se moze kad se hoce i MORA!
Valderama [pre 305 dana i 14 časova] Odgovori
Ja bih voleo da Vam zatreba hitna intervencija policije i da ista izostane jer su morali da kruže i nađu prazno i propisano parking mesto.
Fox [pre 304 dana i 23 časa]
Ja sam danas video policajca kako izlazi iz ova kola, predje put gde nema prelaza i ulazi u Denis. Toliko o hitnoj intervenciji.
C [pre 304 dana i 11 časova]
Gde je rotacija?
Pokemon [pre 304 dana i 6 časova]
Intervencija policije je potrebna bas tamo gde ti je kolega sa slike parkirao ali nije ništa urađeno.
Dudova šuma [pre 305 dana i 12 časova] Odgovori
Svuda po gradu je haos što se tiče parkiranja.
Ovo ovde govori puno a pored ovoga Komnalna policija stalno vozikajući se po gradu neće ništa da preduzmu po ovom pitanju.
Mogli bi za početak podeliti opomene a posle i u saradnji sa "Paukom" puniti budžet pa bi videli kada ih udarite po džepu kako bi svi imali kulturu parkiranja.
Na Aleji M.Tita između broja 25 i 27,ispod velikog platana je napravljen parking i sa jedne i druge strane.Druga strana je sa strane "Radijalca" gde se ide preko obeleženog dela za invalide.Sramota,odgovarajuće službe ništa ne rade po ovom pitanju.
Marko [pre 305 dana i 11 časova] Odgovori
Nece pokupiti sluzbeni auto drzavne sluzbe, jer ce napraviti sebi problem.
Ako i krenu, nastradace onaj mali zuti pre bilo cega.
Zasto? Ne znam. Pisi direktno pauk servisu.
a sto se lepog i suncanog dana tice, nebitno je u ovoj situaciji.
B [pre 305 dana i 9 časova] Odgovori
Kod "Denisa" su vecito nepravilo parkirana vozila, vecito je raskrsnica zakrcena i ne moze ljudski da se skrene zbog stoke koja bahato parkira da ne bi malo setala a i da bi im se videlo vozilo. To je cist pokazatelj gde i sa kim zivimo...
šta reći [pre 305 dana i 3 časa]
B...To je stvar morala i kulture iznešene iz kuće,pravo ime si odabrao uz sve poštovanje stoke jer stoka ne odlučuje a bezobrazni i bezobzirni svesno to rade.
šta reći [pre 305 dana i 7 časova] Odgovori
Kada ti se parkiraju ispred kapije,izađeš i ljubazno zamoliš da premeste svog ljubimca na za to predviđeno mesto,umesto izvinjenja ide napad,šta ti misliš ko si,nije ovo tvoje,ja imam vezu u opštini pa ću proveriti da li je to tvoje privatno(kolski ulaz) ili je heliodrom pa se ne sme parkirati.Ko je malkice finiji ne navodi arsenal uvreda i psovki(malo je takvih)Dakle kućni odgoj zakazao,stid nestao.Šta nam se to desilo?
šta reći [pre 305 dana i 3 časa]
Ovo nije napisano zbog policije već zbog nemoralnih i bezobzirnih siledžija svih uzrasta i pola koji nepoštuju nikoga a kamoli saobraćajne propise.
Trovach [pre 304 dana i 10 časova]
To je regulisano zakonom. Ispred garaze je zabranjeno parkiranje, ali je dozvoljeno zaustavljanje (krace od 15 minuta).
šta reći [pre 298 dana i 58 minuta]
Trovach...Složićeš se sa tim da to nije normalno da ti nekoga moraš da čekaš i da si uskraćuješ slobodu dok on ili ona obavi svoj posao ili šta već a ti da smireno to sve posmmatraš.Ako je zaista takav zakon doneo ga je isti takav bahati,bezobrazni i bezobzirni magarac kao što su svi oni koji se tako ponašaju.
Trovach [pre 295 dana i 12 časova]
Ni meni se ne svidja, ali takav zakon je odavno i ne vazi samo u Srbiji.
mirce [pre 305 dana i 6 časova] Odgovori
To je prava slika i prilika suboticke policije. Oni su ti koji bi trebali prvi postovati zakon, ali je suprotno, oni ga prvi krse. I oni posle treba da sprovode taj isti zakon?!?!
Pokemon [pre 304 dana i 5 časova]
Moram slikati policajca sa Prozivke koji vecito parkira starog Passata na trotoar...
B [pre 305 dana i 4 časa] Odgovori
Bravo za pištaljku! Svaki dan po jedna ovakva stvar i valjda će ovi iz grada malo više računa da povedu. Ako ih niko ne opominje i ne rade ništa, tako vreme došlo. Pozdrav svim Pištaljačima :) i stavljajte pištaljke
Mozakss [pre 305 dana i 1 čas] Odgovori
Policija kao i ostale sluzbe.hitna,vatrogasci,mogu pod rotacijom i sirenom.da parkiraju na mestima.gde je zabranjeno a na ovaj nacin,krse saobracajni propis kao i svako drugo vozilo koje je parkirano na mestu gde je zabrana parkiranja..naravno,u uredjenim.zemljama gde je zakon jednak za sve osim za..
ČINJENICA [pre 304 dana i 12 časova] Odgovori
Po zakonu smo navodno svi jednaki, s tim što su pojedinci nešto jednakiji od ostalih. Nepropisno parkiranje izuzetak je koji ne čini pravilo i to ne samo u lokalu. Više "zaslugom" komunalnih policajaca nego li sabraće im u plavim uniformama, u čijem domenu su isključivo saobraćajnce, većina prekršilaca su izuzeta od odgovornosti. S kojim pravom pomenuta gospoda ovakvom rabotom svakodnevno "rade u korist štete" opštinskog budžeta, koji svakomesečno "muzu li muzu"?
C [pre 304 dana i 11 časova] Odgovori
Policija prednjači u kršenju zakona koje bi navodno trebala da sprovodi.
A i kako ne bi, to je leglo bahatih ljudi koji niti znaju zakone niti imaju boju da ih poštuju (kada bi ih znali).
C [pre 304 dana i 11 časova] Odgovori
Evo još par primera naših zlatnih sprovodioca zakona.
Pravdoljub [pre 303 dana i 7 časova] Odgovori
Boga , vojnika i policajca se svako seti kada je u nevolji do tada se po svima pljuje..
robert [pre 303 dana i 36 minuta] Odgovori
odgovor na pitanje pistaljke..anketa....nece! nazalost...
Ptica trkacica [pre 303 dana i 28 minuta] Odgovori
PAUK NE ODNOSI VOZILA PO SVOM NAHODJENJU VEC MORA NEKO DA MU IZDA NALOG DA UKLANJA VOZILA ILI DA IH PREMESTA. PRE NEGO STO POCNETE DA PROZIVATE DE SE MALO INFORMISITE. LAKO JE OPLESTI PO NEKOME IZ FOTELJE A NE RAZMISLJATI STA SE PISE .
ČINJENICA [pre 302 dana i 12 časova]
Komentar si, p'ico trkačico, napisao-la isključivo VELIKIM slovima jer ne znaš pravopis ili "samo" vičeš na sajtu?!
JEL' TAKO, TAKO JE [pre 296 dana i 10 časova]
Osim što je postavio pitanje, autor ni u kom delu pištaljke nije izrazio očekivanje da to bude urađeno samoinicijativno, odnosno bez naloga? Dakle, PRE NEGO ŠTO SE POČNE SA PROZIVANJEM POŽELJNO BI BILO DA SE MALO INFORMIŠE. JER LAKO JE OPLESTI PO NEKOME IZ FOTELJE A NE RAZMIŠLJATI ŠTA SE PIŠE. Upravo kao što i sam tvrdiš u komentaru.
hammer [pre 301 dan i 8 časova] Odgovori
Koliko vidim svima vam smeta parkiranje....i punili biste budzet?!?!
Sto niko ne postavi pitanje gde su pare od poruka za prkiranje.....za 10ak godina koliko se placa parking u gradu parking servis nije obezbedio ni jedno novo parkong mesto u gradu....jedina investicija im je rampa kod radnickog(koja ne zna se cemu sluzi)i 2t farbe ako su toliko potrosili za crtanje kao parking mesta....ali pritom isti taj parking servis je dobro mesto za zaposljavanje nekih
W I E N [pre 284 dana i 11 časova] Odgovori
Oni mogu, njima je sve dozvoljeno!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.