Komentara: 3
Pregleda: 2669

Agresivan pas van kontrole (Ulica Petra Horvatskog)

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
12. decembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

12.12.2011. - Pištaljka #619 je zatvorena uz sledeći komentar:

Kao što se u pištaljci navodi, u pitanju su bila 2 psa, od kojih je jedan uspešno uhvaćen. Prema informacijama koje smo dobili od nadležnih službi, drugi pas je tom prilikom pobegao u atar. U toku dana su nadležne službe vršile pojačanu kontrolu spomenutog područja (koja će biti utoku i narednih dana), međutim nisu uočili psa. Ovim putem pozivamo građane da, ukoliko ga primete, problem što pre prijave Komunalnoj policiji na telefon 024/626-988. S poštovanjem, Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

Vec dve nedelje celu ulicu Petra Horvackog u Aleksandrovu teroriše dan i noć veliki sivi pas sa belom flekom na grudima. U početku su bila dva psa agresivnog izgleda i ponašanja od kojih je ostao samo jedan, sada već ulašen i izgladneo. Pre nedelju dana, posle napada na nekoliko ljudi, imali su zajedničku akciju hvatanja milicija i komunalci, ali su na kraju su odustali i ostavili psa da sam luta i radi šta mu volja. Interesuje me zašto nisu završili posao hvatanja i kako ne mogu da pronađu vlasnika odgovornog za puštanje!
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.