Komentara: 0
Pregleda: 101

SECRET CINEMA (TAJNI BIOSKOP)

11. jul 2024.
UG "Klara i Rosa" Više detalja

U četvrtak, 11. jula 2024, sa početkom u 19 časova, u prostorijama Klare i Rose (Šandora Petefija 15), nastavljamo seriju "tajnih" filmskih projekcija Secret Cinema!

.

Najlepša stvar kod svakog filmofila je otkrivanje novog i drugačijeg. Istovremeno, svaki gledalac je gotovo siguran u lične afinitete što često vodi u ponavljanje sličnog ili istog i mnoge stvari ne bismo otkrili vodeći se samo sopstvenim izborom. Za razliku od ustaljene prakse gde publika bira šta će da gleda, Secret Cinema je program u kojem ne znate šta vas čeka i zahteva da se prepustite kustosu koji će vas voditi kroz svet filma svakog četvrtka tokom naredna dva meseca. Pre svake projekcije publika će biti upoznata samo sa tematskim okvirom ili umetničkim stilom, što otvara prostor za dijalog i razmenu mišljenja i stavova nakon prikazivanja.

.

Program uređuje Petar Mitrić, dugogodišnji filmski selektor, distributer i producent.

.

Ulaz je slobodan uz preporuku donacije od 200 dinara.

SECRET CINEMA (TAJNI BIOSKOP)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.