Komentara: 0
Pregleda: 5841

Proverite akumulator na vreme

20.10.2016. u 14:26h
Sponzorisani sadržaj
Bliži se zima i sve niže temperature, a iskusni vozači znaju da je ovo pravo vreme da pripreme svoje vozilo za bezbednu zimsku vožnju i provere zimske gume, antifriz, brisače i akumulator.
Proverite akumulator na vreme

Kompanija Euro Petrol organizuje akciju besplatne dijagnostike ispravnosti akumulatora, u saradnji sa subotičkom firmom Vlanix Doo. Akcija treba potrošačima da skrene pažnju da na vreme pripreme svoj auto za zimsku sezonu i na taj način izbegnu brojne neprijatnosti.  

Akcija će biti organizovana u petak, 21. oktobra u periodu od 15 do 18 časova i u subotu, 22. oktobra od 10 do 14 časova na Euro Petrol pumpi na Segedinskom putu 76 (BS Partizan). Tehničkim licima iz Vlanixa je potrebno svega nekoliko minuta da prekontrolišu ispravnost akumulatora i upozore na eventualne probleme sa akumulatorom. Iz Euro Petrola podsećaju da će na ovoj pumpi od 21. do 30. oktobra cene akumulatora Monbat biti 10% niže.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5841
Povezane teme

euro petrol subotica

akumulator

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.