Komentara: 0
Pregleda: 2395

Posle vrlo uspešne sezone ŽOK "Subotica" u višem rangu takmičenja

24.04.2019. u 15:52h
Izvor: RTV Yueco
Ženski odbojkaški klub „Subotica“ plasirao se u viši rang takmičenja, iako su u poslednjem kolu šampionata države poražene od ekipe „Vin Volej“.
Posle vrlo uspešne sezone ŽOK "Subotica" u višem rangu takmičenja

Igračice koje sa klupe vodi Igor Čajić iako nisu pobedile, ova sezona za njih je bila i više nego uspešna. Devojke su i te kako opravdale svoje učešće u samoj ligi, iako su svesne da ih sledeće sezone čeka i te kako teži posao.

- Mislim da smo kvalitetnije od protivničke ekipe, radile smo baš naporno kroz celu sezonu i mislim da smo zasluženo prve na tabeli - rekla je Nina Čajić, odbojkašica ŽOK "Subotica".

Posle vrlo uspešne sezone ŽOK "Subotica" u višem rangu takmičenja

- Moglo je biti i bolje, mi smo se na početku opustile jer smo već znale da smo prve, ali i sala nas je malo zeznula, trema, publika je tu bila, stvarno je moglo biti mnogo bolje. Prosto nije bio naš dan i svakako smo se plasirale u višu ligu - dodala je Anja Slović, odbojkašica ŽOK "Subotica".

- Mislim da nas sledeće godine čeka nešto kvalitetnije takmičenje, to nam je bio cilj i uspeli smo u tome. Igrali smo u prvom delu šest utakmica, pa smo pauzirali dva i po do tri meseca, pa novih šest utakmica. Bilo je teško održati tempo, održati ekipu na okupu, ali smo uspeli i mislim da ova ekipa i zaslužuje da igra u višem rangu - rekao je Igor Čajić, trener ŽOK "Subotica".

Posle vrlo uspešne sezone ŽOK "Subotica" u višem rangu takmičenja

Po završetku utakmice, jednoj i drugoj ekipi dodeljene su medalje.

- Sledeće godine se definitivno penjemo rang više, to će biti Prva vojvođanska liga, samim time ćemo novu takmičarsku ekipu ubaciti da igra ovu ligu, a pored toga planovi za sledeću godinu su i pionirsko prvenstvo, tako da će više od 60 devojčica biti takmičarski aktivno u klubu - poručila je Nataša Jančikin, ispred ŽOK "Subotica".

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2395
Povezane teme

žok subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.