• Pregleda: 9519

Zaplenjeno preko 15 kilograma marihuane na Horgošu

Carinici su juče na Graničnom prelazu Horgoš u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja preko 15 kilograma marihuane, kako je pokazalo precizno merenje nakon završenog uviđaja.
Zaplenjeno preko 15 kilograma marihuane na Horgošu

Droga je otkrivena prilikom redovne kontrole na izlazu iz zemlje. Analizom rizika je za detaljan pregled izdvojen „Daimler Chrysler C220“ albanskih registarskih oznaka. Njime su iz Albanije ka Nemačkoj putovala dvojica mladića od 25 i 26 godina, obojica albanski državljani. Oni su se na graničnom prelazu pojavili u traci obeleženoj zelenim semaforom, rezervisanoj za putnike koji nemaju ništa za kontrolu, što su i rekli carinicima prilikom susreta.

Detaljnim pregledom je iz specijalno prepravljanih fabričkih šupljina oba automobilska praga izvađeno 16 paketa marihuane, ukupne težine 15.190 grama.

Zbog pretpostavke da u automobilu ima još droge izvršen je i pregled skener uređajem, ali tom prilikom nije otkriveno ništa više.

Vozilo, drogu i albanske državljane preuzeli su u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.  

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
Nebojsa Odgovori
Promocija aleve paprike :))))
sofi
E kad bi neko od tvojih koristio ovu "alevu papriku" ne bi sigurno tako komentarisao. Jedno deset godina robije pa nek razmišljaju imaće vremena.
boa Odgovori
Baš me čudi, pomislio bi čovek da su švercovali enciklopedije, romane poznatih svetskih pisaca, note za betovenovu simfoniju.....
uvek u pravu Odgovori
Opet braća Albanci. Hvala Bogu ne naša braća nego braća onima iz EU. Dobar neki narod a Srbi ih zlostavljaju. Čuvajmo se sankcija i neotvaranja pristupnih poglavlja.
Mujo Odgovori
To je mercedes c220...
PEKAM Odgovori
Fascinantno je da neko misli da je ovo operativa policije nasla .. dojava , ko se jos provera na izlazu iz zemlje ?
Brat SRBIN Odgovori
To milicijo hapsi
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.