• Pregleda: 3290

U ponedeljak privremena izmena trasa na linijama 1/1a i 2

Iz javnog preduzeća "Suboticatrans" obaveštavaju građane da će u ponedeljak zbog zatvaranja dela ulice Đure Đakovića doći će do izmene trasa na linijama 1/1a i 2. Privremena izmena će biti na snazi od do 18 časova.
U ponedeljak privremena izmena trasa na linijama 1/1a i 2

U navedenom periodu autobusi na liniji 1/1a će saobraćati od stajališta Lifka, ulicom Matije Gubca do ulice Maksima Gorkog, a nakon toga se vraćaju na uobičajenu trasu linije 1/1a na Senćanskom putu.

U navedenom periodu autobusi na liniji 2 će saobraćati nakon ul. Aleja Maršala Tita, ulicom Ištvana Sečenjija (odnosno ulicom Trg Žrtava Fašizma u smeru ka Srpskom Šoru), ulicom Matije Gubca do ulice Maksima Gorkog, a nakon toga se vraćaju na uobičajenu trasu linije 2 na Senćanskom putu.

Van upotrebe će biti stajališta Sinagoga, Crnojevićeva, Higijenski zavod i Jadran bioskop, a umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti stajališta Pošta i Matija Gubec.

Da podsetimo, zbog izvođenja radova na zameni postojećeg usporivača saobraćaja (ležeći policajac) u ulici Đure Đakovića u delu pešačkog prelaza ka ulici Korzo u Subotici, ulica Đure Đakovića u delu između raskrsnice ulica Maksima Gorkog i Segedinski put do ulice Park Rajhl Ferenca u ponedeljak (8. septembar) od 6 do 18 časova biće zatvorena za saobraćaj. Više detalja u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
race Odgovori
ja ne verujem da su se dva javna preduzeca uskladila u ovom gradu ...........
Cummiball Odgovori
Pokupili su ležeće policajce, ostao je go beton sa metalnim tiplama u njemu.
Skoro sam na tiplama probušio patike, toliko su oštre i štrče iz betona.
Znači tako će to da štrči do ponedeljka, pošto je danas petak, a u subotu i nedelju kada je najmanja gužva, predpostavljam da se ništa neće raditi.
Veliko V Odgovori
Cummiball

A ti si neki strucnjak? Vojput ce uraditi najbolje posao i tacno se zna kad i sta!
Cummiball Odgovori
@Veliko V
Nisam ja nikakav stručnjak, ja to i priznajem, samo sam konstatovao da sam skoro izbušio nove patike na tim usr*nim tiplama.
A tiple baš jako štrče iz betona. Patike su manji problem.
Ne daj bože da ovde prođe neka gospođica ili gospođa sa tankim štiklama, tamo će joj ostati cipelice za vikend, a možda neko i nogu ili nešto drugo polomi tamo zbog toga.
Na zapadu se plaćaju kazne zbog ovakvih stvari ukoliko se zbog nedovoljne zaštite dogodi neka nezgoda.
ferrari Odgovori
Pre početka škole zašto nije urađeno???? Već odavno se vidi i oseti se da taj prelaz raspao!!!!!
Ovaj ogroman posao nije se moglo uradite preko noći???? SRAMOTA ZA NAŠ GRAD!!!!!!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.