Komentara: 30
Pregleda: 44583

Tri godine od ubistva Milice Barašin, a istraga još uvek traje...

07.10.2013. u 13:21h
Izvor: RTV Yueco
Prošlo je tri godine od kada je na svirep način ubijena 16-togodišnja Milica Barašin. 7. oktobra 2010.godine pronađeno je telo maloletne devojke pored pruga na Zorci, na putu između ulica 27. marta i Grabovačke, nedaleko od pruge.
Tri godine od ubistva Milice Barašin, a istraga još uvek traje...

U protekle tri godine policija se oglasila nekoliko puta sa saopštenjima da tragaju za ubicom, da u saradnji sa Višim tužilaštvom i sudom u Subotici, u kontinuitetu se sprovode istražne radnje  i prikupljaju informacije koje bi mogle da ukažu na izvršioca krivičnog dela ubistva maloletne Milice Barašin.

Od momenta kada se dogodilo ubistvo pre tri godine bilo je nekoliko “verzija” ubistva. Prvo su govorili da je maloletna devojka žrtva strasti, pa da je u pitanju zločin iz osvete,  a u stvari niko nema odgovor na pitanje koji je motiv ubistva.

Na mestu zločina  porodica, prijatelji i drugari  radi sećanja ostavljaju cveće i pale sveće. Pretpostavlja se da je ubijena na drugom mestu i da je ubica njen leš doneo i ostavio na mestu gde je pronađena. Majka i baka kažu da ih samo nada održava da će pronaći ubicu svoje voljene Milice.

Svetlana Simendić kaže da se obraćala lično prvom potpredsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru policije Ivici Dačići i da je dobila odgovor da su upoznati sa predmetom i rade sve što mogu nadležne službe na rasvetljavanju slučaja.

DEDA UMRO OD TUGE - Deda male Milice, koji ju je jedini video kako leži kod pruge, umro je pre godinu dana. Nadao se da će uhvatiti ubicu, ali kad je video kako se slučaj odvija, prepustio se, odbijao hranu i vodu i bukvalno umro od tuge za svojom mezimicom - dodaje Svetlana.

Milica kao i većina njenih vršnjakinja je maštala da postane modni kreator, frizerka, manekenka... Nažalost ona neće postati ništa od toga. Istraga je u toku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 30
Pregleda: 44583

Povezane vesti

Povezane teme

Milica Barašin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.