Komentara: 0
Pregleda: 5697
Foto

"SuSajam 2016" od 2. do 4. juna

16.05.2016. u 15:49h
Izvor: Subotica.com
Deseti po redu Međunarodni i regionalni sajam pod nazivom „SuSajam 2016“ će ove godine, od 2. do 4. juna u Hali sportova, okupiti oko 200 izlagača. Organizator sajma je JKP „Subotičke pijace“, u saradnji sa Gradom Subotica i Regionalnom privrednom komorom.
"SuSajam 2016" od 2. do 4. juna

Na 1600 m2 izložbenog prostora u Hali sportova, biće predstavljeno oko 50 subotičkih malih i srednjih preduzeća, kao i privreda svih rejona u Srbiji. Prema rečima sekretara Regionalne privredne komore, Ivana Vojnića Tunića, učešće je potvrdilo 15 komora koje će predstaviti ponudu više od 100 privrednika iz svojih regiona.

-Pokušali smo da predstavimo sve rejone Srbije, pa će tako prvi put biti predstavljena privreda Kosova i Metohije, istočne, zapadne i centralne Srbije, kao i privreda Beograda. Posetici sajma će moći da vide i ponudu svih delova Vojvodine-kaže Vojnić Tunić i dodaje- Pored prehrane, na kojoj se svake godine bazira „SuSajam“ ove godine ćemo se potruditi da na posebnom štandu predstavimo i vina iz našeg regiona. Subotica je već prepoznata kao brend u proizvodnji hrane, a sa ovom novinom manifestacija će dobiti i jedan novi kvalitet.

Zahvaljujući angažovanju nadležnih u lokalnoj samoupravi, dogovoreno je i učešće izlagača iz šest zemalja u regionu.

-Imaćemo goste iz Međimurske županije, iz Rumunije, Bosne i Hercegovine i Slovenije. A ono što je najznačajnije, partner u okviru manifestacije će nam ove godine biti berlinski okrug, Treptov-Kopenik-kaže pomoćnik gradonačelnika za oblast male privrede, Ljuben Hristov.

"SuSajam 2016" od 2. do 4. juna

Iako je Programom poslovanja JKP „Subotičke pijace“ predvidelo 4 miliona dinara, za organizaciju sajma će ove godine biti utrošeno manje sredstava.

- Kada smo planirali ta sredstva nismo znali da ćemo dobiti 20 odsto manje sredstava iz gradskog budžeta i čak 50 odsto manje sredstava od pokrajine. Neke planirane troškove ćemo morati zato da smanjimo, ali ćemo se potruditi da se to ne vidi na sajmu-kaže direktorka ovog JKP, Ilinka Vukoja.

U četvrtak, 2. i petak, 3. juna sajam će biti otvoren od 10 do 20 časova. Zatvaranje sajma planirano je za subotu, 4. juna u 12 časova nakon čega će biti izvučen dobitnik vredne nagrade u vidu kotla za čvrsto gorivo, koju je obezbedio jedan od izlagača, preduzeće „Tehnoserv“. Ulaz na sajam će i ove godine biti besplatan za sve posetioce.

Izvor: Subotica.com
Najava 10. Međunarodnog i regionalnog sajma - "SuSajam 2016" Najava 10. Međunarodnog i regionalnog sajma - "SuSajam 2016" Najava 10. Međunarodnog i regionalnog sajma - "SuSajam 2016" Najava 10. Međunarodnog i regionalnog sajma - "SuSajam 2016" Najava 10. Međunarodnog i regionalnog sajma - "SuSajam 2016" Najava 10. Međunarodnog i regionalnog sajma - "SuSajam 2016" Najava 10. Međunarodnog i regionalnog sajma - "SuSajam 2016" Najava 10. Međunarodnog i regionalnog sajma - "SuSajam 2016"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5697

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

sajam privrede

međunarodni sajam privrede

regionalni sajam privrede

ljuben hristov

ilinka vukoja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.