Komentara: 6
Pregleda: 17049

Suđenje Milicinom ubici na Fejsbuku

16.10.2010. u 18:00h
Izvor: Kurir
<p>Narod želi da sudi ubici! Za svega nekoliko dana više od 14.000 građana okupilo se na Fejsbuk grupi „Doživotna robija za monstruma koji je ubio našu Milicu", tražeći najtežu kaznu za čoveka koji je masakrirao 16-godišnju Milicu Barašin u Subotici i za kojim subotička policija, uz pomoć kolega iz Beograda, intenzivno traga.</p>
Suđenje Milicinom ubici na Fejsbuku

Građani su u komentarima prozvali policiju što je „obezbeđivala homoseksualce na njihovoj paradi, dok Subotičani ne smeju da izađu uveče iz svojih domova zbog ubice koji je još na ulici".

- Ne mogu da poverujem da se ovako nešto dešava u Subotici, gradu za koji sam do pre neki dan mislila da je bezbedan i kojim se svi krećemo bez straha, nesvesni kakve nas opasnosti mogu zadesiti... - napisala je Subotičanka Slavica Kovačić.

Osoba potpisana kao Patak Dača izrazila je bojazan da pravda možda neće biti efikasna:
- Ako i uhvate tu poremećenu zver, mi poreski obveznici ćemo plaćati njegov život u zatvoru! Uz dobrog advokata, dobiće maksimalno 10 godina zatvora, a možda ni toliko jer će ga proglasiti neuračunljivim, pa ćemo mu još i lečenje plaćati!

Profil na Facebook-u možete videti na ovom linku:
http://www.facebook.com/pages/Dozivotna-robija-za-monstruma-koji-je-ubio-nasu-milicu/162501850442233

Izvor: Kurir
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 17049

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.