Komentara: 16
Pregleda: 63440

Subotica u znaku Shoppi kupovine

31.10.2016. u 15:27h
Sponzorisani sadržaj
Spremite se za finale jeseni, jer vas 4, 5 i  6. novembra u Shoppi Retail Parku očekuju tri dana nezaboravne kupovine uz odlične popuste. Vrata poznatih internacionalnih i regionalnih brendova biće otvorena do 23 časa, a popusti će ići do čak 50 odsto.
Subotica u znaku Shoppi kupovine

- Od kada je svečano otvoren, Shoppi Retail Park zaživeo je kao mesto porodične kupovine, ali nismo imali ovakvih aktivnosti. Do sada smo nekako puštali da vidimo kako će ljudi reagovati na novo mesto kupovine i sada kada vidimo da dobro reaguju, odlučili smo da im ukažemo poverenje i okupimo zakupce da daju popuste. Uspeli smo da motivišemo zakupce da daju popuste koji će biti malo značajniji, u proseku oko 30 odsto - kaže PR Shoppi Retail Parka, Nevena Martinović.

Ovo je prva u nizu akcija u Shoppi-ju

- Ovo je prilika da obnovite svoj garderober i pripremite se za predstojeću sezonu, jer  Shoppi Retail Park vam vrata vaših omiljenih modnih brendova ostavlja otvorena do ponoći - kaže Nevena Martinović i dodaje da je ovo samo prva u nizu akcija - Zadovoljni smo kako je prošlo prvih sedam meseci rada,  ali mislimo da može još bolje, tako da ćemo se u narednom periodu aktivirati, što će doneti određene benefite svim stanovnicima Subotice i okoline. Pokušaćemo da dane kupovine ustanovimo na mesečnom nivou. Pred novogodišnje praznike ćemo imati novogodišnju kampanju gde ćemo takođe, organizovati mnogobrojne sadržaje koji, pored odlične kupovine, celoj porodici nude i dobru zabavu.

Koncerti u Retail Parku Shoppi

Ovom prilikom Shoppi Retail Park upriličiće i koncerte popularnih domaćih muzičkih imena poput Nataše Bekvalac, koja će nastupiti u subotu, 5. novembra u 20 časova i koncert Pinkovih zvezdica, koji će biti održan u istom terminu dan ranije, 4. novembra.

Spisak popusta možete videti na sajtu Shoppi Retail Parka www.shoppi.rs.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 63440
Povezane teme

retail park shoppi

Shoppi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.