Komentara: 21
Pregleda: 6770

SRS: "Preletači" u subotičkoj Skupštini

25.02.2016. u 12:04h
Izvor: OO Srpska radikalna stranka (SRS)
Saopštenje Severnobačkog okružnog odbora Srpske radikalne stranke prenosimo u celosti
SRS: "Preletači" u subotičkoj Skupštini

SRS u susret predstojećim lokalnim izborima podseća građane Subotice da je lokalni parlament od konstituisanja 2012. pa do danas promenio više puta sastave, broj i članove odborničkih grupa.

Brojne liste koje su učestvovale na izborima i ideje za koje su građani glasali nestajale su u cilju političke prostitucije koju je dozvolio zakon po kome odbornik može da raspolaže svojim mandatom što se ispostavlja kao loše rešenje, jer nijedna odbornička grupa nije zadržala broj mandata koji je osvojila do danas.

Takozvani preletači su preletali od jedne,druge, treće stranke sve sa parolom u interesu građana, da bi se kasnije ispostavilo da su dobijali zaposenja u lokalnim preduzećima i brojnim upravnim odborima.

Pozivamo aktere tih događaja da nezaborave te detalje iz svojih biografija, da podsete birače koji budu glasali za njih,a mi radikali izaći ćemo sa nekompromitovanim i ljudima koji će štititi interese grada.

Iskoristićemo sve zakonske metode zaštite osvojenih mandata da broj osvojenih mandata bude isti i na početku i na kraju idućeg mandata skupštine grada Subotice.

// kraj saopštenja

Izvor: OO Srpska radikalna stranka (SRS)
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 21
Pregleda: 6770
Povezane teme

srpska radikalna stranka

lokalni izbori 2016

izbori 2016

odbornici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.