Komentara: 5
Pregleda: 2064

Saopštenje M.O. DS-a Mali Bajmok

27.03.2012. u 16:33h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje M.O. DS-a Mali Bajmok

MO DS-a u Malom Bajmoku organizuje prikupljanje potpisa za peticiju građana MZ Mali Bajmok, zbog nepostojanja Gradske apoteke u toj mesnoj zajednici.

DS MO Mali Bajmok smatra da ne postoji ni jedan opravdani razlog za nepostojanje apoteke u ovoj Mesnoj zajednici, ukoliko uprava Gradske apoteke u Subotici smatra da su gore navedeni zahtevi građana neekonomični DS M.O Mali Bajmok traži da ista, u najkraćem roku, obavesti građane o tome, odnosno, da obrazloži svoj stav .

Obrazloženje, osim ekonomske računice, mora da bude utemeljeno i na proceni koristi koju građani imaju od ne/postojanja apoteke u Mesnoj zajednici Mali Bajmok. Sigurni smo da će u najskorijem roku biti prikupljen veliki broj potpisa građana koji podržavaju ovu našu inicijativu te da će iz tog razloga uprava Gradske apoteke imati malo više sluha za potrebe i želje svojih građana , zbog kojih bi i trebalo da postoji i u čiju bi korist trebalo da radi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 dan
Komentara: 5
Pregleda: 2064
Povezane teme

DS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.