Komentara: 23
Pregleda: 2999

Saopštenje Gr.O. SNS-a

09.04.2012. u 16:49h
Izvor: RTV Yueco
U zadnjih dvanaest i više godina, kapitalne investicije u Subotici, lokalna vlast je obilato koristila za krađu državnog novca, pa Subotičani s razlogom strahuju da je na pomolu nova finasijska prevara, smatraju u gradskom odboru Srpske napredne stranke.
Saopštenje Gr.O. SNS-a

Za gradnju pokrivenog bazena u Dudovoj šumi, koji se gradi 16 godina i stiglo se do betonskog kostura, niko još ne zna koliko je do sada uloženo državnog novca i gde je završio. Slično je i sa Narodnim pozorištem, drugim subotičkim “Skadrom na Bojani”.

Eto prilike Oliveru Duliću iz Koalicije “Za bolji život” da građanima Subotice objasni, kako je, ”najsavremeniji olimpijski bazen u Srbiji” koji se gradi u Rumi, dva puta jeftiniji od običnog subotičkog, koji neće imati nikakve sadržaje. Nisu li u stavkama gradnje bazena na Prozivci, ”utopljeni” troškovi izborne kampanje Demokratske stranke, koji će isplivati, kad bude kasno, ili po narodnoj “vuk pojeo magarca”. Umesto priča o “svetloj budućnosti” Subotici treba vlast koja ne krade, navodi se na kraju saopštenja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 2999
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.