Komentara: 14
Pregleda: 2616

Saopštenje Gr.O. SNS-a

27.03.2012. u 16:36h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje Gr.O. SNS-a

Prošle nedelje je u Subotici održana predizborna konvencija Demokratske stranke i njenih partnera. Budući da je u toku izborna kampanja, ništa ne bi bilo čudno, osim da na ovoj konvenciji nije iznešena gomila laži i neistina. I zaista kada smo mislili da nas od ove grupe ljudi više ništa ne može iznenaditi,opet su nas u to razuverili.

Na skupu su se okupili svi oni koji nešto znače u Demokratskoj stranci i njenim pertnerima, odnosno svi oni koji su u poslednjih desetak godina učestvovali u devastaciji i uništavanju Subotice. Govori koji su održani na konvenciji su ličili kao da su u pitanju opozicione stranke koje se bore za vlast, a ne one koje u poslednjih dvanaest godina žare i pale našim gradom. Isti ti koji su uništili celokupnu privredu grada, izvršili brojne nezakonite radnje i manipulacije, sada su se drznuli ponovo da nam drže predavanja kao da su oni jedini koji mogu da spase naš grad, a koji je sve više njihov. Ponovo su se usudili da nam obećavaju bolji život i pored činjenice da su nam već više puta isti obećavali,a nikada ga nisu obezbedili. Setimo se samo jednog od njihovih prethodnih slogana „Zato što život ne može da čeka“, a mi, građani Subotice, čekamo već dvanaest godina i svakim danom živimo sve teže i teže.

Na toj konvenciji smo saznali ono što niko nije znao, osim dotične gospode, da su Nikolić i Vučić bili na vlasti u Subotici. Podsećamo gospodu iz Demokratske stranke i njihove partnere da Srpska napredna stranka nikada nije bila na vlasti u Subotici, te da gospoda Nikolić i Vučić nisu učestvovali u gradskoj vlasti. Ali ih ovim putem takođe podsećamo, da ukoliko su zaboravili da su oni u poslednjih dvadesetak godina, samo ili u koaliciji vladali Suboticom, a taj period je obeležen najvećim propadanjem našeg grada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 14
Pregleda: 2616
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.