Komentara: 9
Pregleda: 3890

Radio Subotica proslavio 45. rođendan

02.09.2013. u 16:53h
Izvor: RTV Yueco
Nakon 30 godina podstanarstva Radio Subotica je danas zvanično proslavila useljenje u svoje prostorije. Osim useljenja u nove prostorije, najstariji radio u gradu je obeležio je i 45 godina postojanja, u okviru manifestacija proslave Dana grada. Nova adresa Radio Subotice je Park Rajhl Ferenca 1-8., a u adaptaciju novih prostorija grad je uložio 5 miliona dinara.
Radio Subotica proslavio 45. rođendan

Nastariji radio u Subotici, Radio Subotica danas je svečano obeležio 45-ti rođendan i preseljenje u nove prostorije. Ovaj radio trenutno zapošljava 47 ljudi  koji učestvuju u realizaciji programa na: srpskom, hrvatskom, bunjevačkom, mađarskom i nemačkom jeziku. Osnivač Radio Subotice je Skupština grada Subotice.

Obeležavanju jubileja 45 godia postojanja, najstarijeg radija u gradu prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave koja je osnivač ovog medija, zatim predstavnici javnih preduzeća, kao i ustanova kulture i nacionalnih saveta, kao i mnogobrojni gosti.  Radio Subotica je osim rođendana danas proslavila i činjenicu da su nakon 30 godina boravka u iznajmljenom prostoru napokon u svojim prostorijama.

U adaptaciju novog poslovnog prostora Radio Subotice Grad je uložio 5 miliona dinara. Adaptirane su prostorije za rad novinara sa četiri nova studija. Uvedena je nova strujna, računarska i telefonska mreža, a signal do predajnika stiže digitalnim putem, a obnovljen je i deo računarske i studijske tehnike

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3890

Povezana vest

Povezane teme

Radio Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.