Komentara: 11
Pregleda: 3553

Problemi sa blatom i kaljugom u Fočanskoj

23.02.2012. u 15:58h
Izvor: RTV Yueco
Problemi sa blatom i kaljugom u Fočanskoj

Stanovnici ulice Fočanska 2,a ,b,c,d posle svake kiše do svojih kuća ne mogu da dođu automobilom, a peške mogu da prođu ulicom samo ukoliko imaju gumene čizme. Dodatni problem je što se u blizini nalaze obdanište i škola i deca moraju da idu glavnim putem da bi se iz škole vratila kući, jer od blata i leda po putu ne mogu da prođu. U Mesnoj zajednici “Mali Bajmok” kažu da su upoznati sa problemom i da će se na proleće taj deo ulice asfaltirati.

Miodrag Lakić je kupio na javnoj licitaciji plac za izgradnju stambene kuće od Zavoda za urbanizam. U svim dokumentima taj deo ulice se vodi kao Fočanska 2a, b,c,d, i tako dalje, a u stvari je reč o ulici Stipe Mukića. Kada su kupovali plac 2002.godine obećano im je da će se taj do ulice asfaltirati kada i cela Fočanska, ali to nije urađeno.

U Mesnoj zajednici “Mali Bajmok” kažu da su upoznati sa problemim i da će ga ove godine rešiti. Čim se steknu građevinski uslovi u planu je izgradnja ulice.

Nakon otopljavanja mnogi naši sugrađani moraju da koriste gumene čizme kako bi došli do grada ili barem asfaltiranog dela ulice. Našoj redakciji proteklih par dana više od deset Subotičana se obratilo sa problemom da su im ulice neprohodne.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 3553
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.