Komentara: 11
Pregleda: 7969

Prekid fudbalskog meča na Gradskom stadionu zbog natopljenog terena

13.09.2014. u 20:22h > 21:46
Izvor: Subotica.com
Prekid na Gradskom stadionu posle samo 45 minuta igre. Razlog je ponovo kiša koja je natopila teren i posle skoro četrdeset minuta pauze sudija je odlučio da prekine meč, a naknadno je odlučeno da se meč ponovo odigra sutra (nedelja) od 16 časova. Rezultat posle prvih 45 minuta bio je Spartak - Jagodina 0:0, a sutra će utakmica biti odigrana ispočetka, a ulaz će biti besplatan.
Prekid fudbalskog meča na Gradskom stadionu zbog natopljenog terena

Još jednom problemi na Gradskom stadionu zbog terena koji je posle polučasovne kiše jačeg intenziteta natopljen zbog čega je nakon prvog poluvremena sudija prvo zadržao ekipe u svlačionicama kako bi sačekali kraj jakog olujnog nevremena, a zatim posle inspekcije terena i uz konsultaciju sa kapitenima Jagodine i Spartaka odlučio da meč prekine, a novi termin je nedelja od 16 časova.

JKP "Stadion" doneo je odluku da za sutrašnji meč otvori kapije za sve zainteresovane koji budu želeli da posmatraju novi meč Spartak - Jagodina.

Iako je posle nedavnog čišćenja odvodnih kanala teren bio u značajno boljem stanju, čak se i odlično nosio sa nedavnim jakim padavinama, danas nije uspeo da izdrži i zbog lošije drenaže na nekoliko mesta pojavile su se bare koje su onemogućile nastavak meča.

Sudija Nenad Đokić i delegat Predrag Ratković pokušali su da osposobe travnatu podlogu, ali je vrlo brzo postalo jasno da će, ako ne voda, a onda mrak odložiti utakmicu.

Glavni sudija je u interesu igrača, odnosno da bi se izbegle povrede na vrlo lošem terenu, odlučio na prekid, što je čini se jedino razumno rešenje.

Zbog jake kiše i lošeg stanja terena u 60' minutu prekinut je meč i na stadionu kraj Somborske kapije gde je Bačka 1901 od 16 časova dočekivala Banat.

 
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 7969

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.