Komentara: 1
Pregleda: 8054

Praznična zabava i popusti u Retail parku "Shoppi"

28.12.2017. u 12:28h
Sponzorisani sadržaj
U susret Novoj 2018. godini, Retail park "Shoppi" pripremio je dva dana nezaboravne praznične kupovine, te vas 29. i 30. decembra očekuju odlični popusti, ali i brojni novogodišnji i božićni sadržaji.
Praznična zabava i popusti u Retail parku "Shoppi"

Praznični popusti, koji će ići i do 50 odsto, idealna su prilika da spremno dočekate Novu 2018. godinu, obnovite gardarober i odradujete svoje najdraže. U tom cilju, Retail park "Shoppi" je za petak i subotu pripremio najbolje proizvode svetskih i regionalnih brendova po sjajnim prazničnim cenama.

Pored popusta, u naredna dva dana očekuje vas i prateća praznična zabava za celu porodicu. Za dobru zabavu i raspoloženje, posebno najmlađih, biće zaduženi animatori Dečjeg pozorišta Subotica, SU Team škola sporta koja će organizovati sportsko druženje za decu, kao i neizostavno slikanje sa Deda Mrazom i još mnogo drugih novogodišnjih i božićnih sadržaja.

Zbog toga dođite u petak i subotu u "Shoppi" i ne propustite savršenu prazničnu kupovinu!

Za više informacija o pojedinačnim popustima, pogledajte ovde.

Sponzorisani sadržaj
Praznična zabava i popusti Praznična zabava i popusti Praznična zabava i popusti Praznična zabava i popusti Praznična zabava i popusti Praznična zabava i popusti Praznična zabava i popusti Praznična zabava i popusti
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 8054
Povezane teme

popusti

retail park shoppi

Shoppi

shopping vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.