Komentara: 6
Pregleda: 4094

Početak grejne sezone se odlaže do daljeg

16.10.2019. u 11:17h
Izvor: Subotica.com
JKP "Subotička toplana" saopštilo je da se zbog neobično visokih temperatura za ovo doba godine, početak grejne sezone, planiran za 15. oktobar, odlaže do daljeg.
Početak grejne sezone se odlaže do daljeg

Iz "Subotičke toplane" se pozivaju na odredbu člana 32. važeće Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom grada Subotice, koja kaže da ukoliko tri dana u nizu izmerena temperatura u 21 čas bude iznad 12 stepeni, ovo preduzeće ne treba da započne grejnu sezonu.

- Tople probe uspešno smo obavili tokom druge nedelje oktobra, sistem daljinskog grejanja je spreman za upotrebu, međutim, uzimajući u obzir izuzetno povoljne vremenske prilike i visoke dnevne temperature, a u uvažavajući gradsku Odluku, "Toplana" nije bila u mogućnosti da započne proizvodnju i distribuciju toplotne energije po planu, 15. oktobra, sve do narednog hladnijeg perioda - saopštila je "Toplana".

S obzirom na to da je "Miholjsko leto" prognozirano do kraja ove sedmice, očekuje se da će se početak grejne sezone prolongirati za još sedam dana. Po planu, grejna sezona počinje 15. oktobra tekuće, a završava se 15. aprila naredne godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4094
Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

grejna sezona

grejanje

gradska toplana

daljinsko grejanje

jkp subotička toplana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.