Komentara: 7
Pregleda: 5299
Foto

Otvoren 9. zimski vašar - "Winterfest"

06.12.2019. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
Uz zvuke božićnih pesama na Trgu slobode počela je subotička novogodišnja bajka. Tradicionalni, deveti po redu zimski vašar „Winterfest“ počeo je sinoć i trajaće do 13. januara naredne godine.
Otvoren 9. zimski vašar - "Winterfest"

Pred posetiocima su različite umetničke rukotvorine zanatlija, retkih i starih zanata, zanimljivi umetnički i ručni radovi, domaći suhomesnati proizvodi, proizvodi domaće i organske hrane, tradicionalni proizvodi sa ovih prostora, slatkiši, nakit, med i drugi pčelinji proizvodi, mesne prerađevine, odevni predmeti, kao i različite vrste kuvanog vina...

- Verujem da će raznolikost sadržaja pružiti ugođaj svima onima koji odluče da prošetaju kroz veselu i čarobnu atmosferu ovogodišnjeg zimskog vašara. Nadam se da će do kraja manifestacije što više sugrađana posetiti Zimski vašar, uživati u njegovim čarima i svemu što će na više od 70 štandova predstaviti zanatlije, preduzetnici i ostali izlagači ovogodišnjeg  „Winterfesta“ – poručio je Tivadar Bunford, predsednik Skupštine grada. - Kako je ova manifestacija postala tradicija u našem gradu, pozivam sve sugrađane da u narednim danima posete zimski vašar i uživaju u duhu predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika.

Otvoren 9. zimski vašar - "Winterfest"

Dejan Ljubisavljević i Tivadar Bunford

Direktor JKP „Subotičke pijace“ Dejan Ljubisavljević naglasio je da mu je drago što možemo svi zajedno da poželimo praznicima dobrodošlicu u Suboticu.

– Ovaj  „Winterfest“ obeležilo je više od 70 izlagača koji su došli iz cele Srbije, od Brusa do Horgoša. Naši sugrađani i gosti koji ovih dana budu došli u Suboticu moći će da kupe razne đakonije, da se zaslade, da se zaljute, da nazdrave i sa prijateljima dočekaju Novu godinu i novogodišnju noć provedu  u prijatnoj atmosferi – rekao je Dejan Ljubisavljević.

Otvoren 9. zimski vašar - "Winterfest"

Izvor: Subotica.com
Otvaranje zimskog vašara "Winterfest 2019" Otvaranje zimskog vašara "Winterfest 2019" Otvaranje zimskog vašara "Winterfest 2019" Otvaranje zimskog vašara "Winterfest 2019" Otvaranje zimskog vašara "Winterfest 2019" Otvaranje zimskog vašara "Winterfest 2019" Otvaranje zimskog vašara "Winterfest 2019" Otvaranje zimskog vašara "Winterfest 2019"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 5299
Povezane teme

winterfest subotica

zimski vašar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.