• Pregleda: 23523

Otkriveno 16.000 neprijavljenih cigareta u automobilu jednog Subotičanina

Otkriveno 16.000 neprijavljenih cigareta u automobilu jednog Subotičanina

Carinici su na izlaznoj strani graničnog prelaza Kelebija, 8. septembra 2016. godine, u automobilu jednog Subotičanina otkrili gotovo 16.000 neprijavljenih cigareta.

Cigarete je pokušao da prokrijumčari mađarski državljanin koji poseduje i ličnu kartu Srbije, koji je na pitanje carinika rekao da nema ništa da prijavi za carinsku kontrolu.

Ubrzo je utvrđeno da cigarete krije u za tu namenu, specijalno napravljenom bunkeru iza zadnjeg sedišta automobila ''Renault Thalia'' subotičkih registarskih oznaka.

Tokom pregleda utvrđeno da se u vozilu krije ukupno 79 boksova cigareta marke "Ashima" bez akciznih markica, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
Vesko Odgovori
Velika stvar, aplauz za carinike. Ko ce uhvatiti "skakavce" koji su opustosili nas grad i region?
Gluposti! Odgovori
Pise 16000 cigareta da bi na prvi pogled zvucalo kao neka velika zaplena, a desilo se to da je neki mucenik pao sa 80 steka nekih cigareta napunjenih u podrumu, vrednosti od oko 750€, a samo je hteo da zaradi 300,400€
nepušač Odgovori
16000 cigareta?! Bravo za senzacionalizam! To bi trebalo biti 800 kutija, ili 80 bokseva...Možeš mislit!
forest gamp Odgovori
More Marko : na Cupriji se placa.
buzdovan Odgovori
Čuj saopštenje "16000 neprijavljenih cigareta" Kako ta cifra famozno zvuci čak 16000 kom. Nije bilo lakše napisati 80 boksova?Nego to ne zvuči tako grandiozno...
buzdovan Odgovori
Vesko hvala Bogu da skakavaca ima na nekom poljoprivrednom dobru,da ih ima u industrijskoj zoni na onom ogromnom asfaltu i betonu to vec ne bi bilo dobro.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.