Komentara: 14
Pregleda: 44207

Otkriven Subotički monstrum, Miličin ubica..

14.10.2010. u 14:27h
Izvor: Kurir
Otkriven Subotički monstrum, Miličin ubica..

Policija identifikovala osobu koja je svirepo oduzela život Milici Barašin (16) i telo ostavila pored pruge.

Policija zna ko je monstrum! Subotički policajci su uz pomoć kolega iz Beograda identifikovali osobu koja je prošlog četvrtka u subotičkom naselju Zorka zaklala 16-godišnju Milicu Barašin i isekla joj prste, saznaje Kurir.

Zbog interesa istrage, međutim, policija još nije saopštila identitet monstruoznog ubice, ali, kako saznajemo, očekuje se da veoma brzo bude uhapšen.

- Posle ispitivanja i testa na poligrafu, definitivno se pokazalo da Miličin 20-godišnji dečko Srđan nema nikakve veze sa slučajem. Relativno brzo tragovi su odveli istragu ka osobi koja je počinila ovo zlodelo - kaže izvor Kurira blizak istrazi.

Nezvanično saznajemo da je osumnjičeni duže pratio Milicu i uznemiravao je. Iako su komšije posvedočile da se po kraju „muvao" crni „mercedes", a Milica se žalila prijateljima da je proganja nepoznati muškarac, ipak nismo dobili zvaničnu potvrdu da je ta osoba osumnjičeni za kojim traga policija.

- Po svemu sudeći imamo posla sa psihopatom, koji trenutno šeta gradom i ko zna šta još može da uradi. Izbosti nožem devojku od 16 godina, a potom je zaklati i odseći joj prste, to može samo neko ko nije pri sebi - kaže naš izvor.

Podsetimo, Miličino unakaženo telo pronađeno je u četvrtak pored pruge, u ulici 27. marta u subotičkom naselju Zorka, u kojem se, kako meštani tvrde, već godinama skupljaju alkoholičari, narkomani i prostitutke. Istraga je pokazala da je devojka ubijena na nekom drugom mestu, a onda ostavljena na 50 metara od njene kuće.

* * *

Deda se neće brijati dok ne uhapse monstruma

Policija je početkom ove nedelje porodici vratila Miličin mobilni telefon i belu torbicu, koji su nađeni pored tela. Stvari je preuzeo Miličin deda, koji je odlučio da se ne brije dok ubica ne bude uhapšen, a policajci koji su mu doneli stvari obećali su da mu „neće puno brade izrasti".

Izvor: Kurir
Postavljeno pre 13 godina i 6 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 44207

Povezana vest

Povezane teme

Ubistvo u Subotici

Milica Barašin

Ubistvo Milice Barašin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.