Komentara: 2
Pregleda: 7651

Osam medalja ultimat fajtera Spartaka

02.03.2016. u 13:14h
Izvor: Subotica.com
U Prigrevici je u subotu održano Otvoreno prvenstvo Srbije u borilačkim veštinama, Kung FU sanda (kik boks) borbama na kojem je Ultimate fighter klub "Spartak" ostvario zapažene rezultate.
Osam medalja ultimat fajtera Spartaka

Otvoreno prvenstvo Srbije ove godine u Prigrevici je okupilo oko stotinjak takmičara iz petnaest klubova iz Srbije, kao i goste iz Republike Srpske i Makedonije. Domaćin turnira je bio Klub borilačkih sportova "Galaktik" Sombor.

Ultimate fighter klub "Spartak" je na ovom takmičenju nastupio sa 15 takmičara, od kojih se čak četvoro povredilo u borbama za medalju, ali i pored toga ostvarili su vrlo zapažene rezultate osvojivši čak 8 medalja - po dve zlatne i srebrne i četiri bronzane.

Zlatne medalje su osvojili Jasmina Nađ i Jovana Petrović, srebrni su bili Stefan Petrović i Željko DImović. dok su medalje bronzanog sjaja osvojili Nikolina Kričković, Kristof Šebenji, Mladen Petkovići Nenad Vukić.

U klubu ističu da su izuzetno zadovoljni ostvarenim rezultatima, a zatim su i najavili brojna učešća na takmičenjima kikboksa, MMA i kung fua. UFC "Spartak" od nedavno ima sekciju i u Bajmoku, a kako je rečeno zbog velikog interesovanja biće uvedeni i popodnevni termini treniranja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 7651
Povezane teme

kik boks klub spartak

ultimate fight spartak

ultimate fight klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.