Komentara: 4
Pregleda: 6810

OŠ "Jovan Mikić" proslavila 68. rođendan

11.05.2013. u 09:53h
Izvor: RTV City
Zanimljivom priredbom i sportskim aktivnostima, učenici osnovne škole Jovan Mikić, obeležili su 68 rođendan ove obrazovne ustanove.
OŠ "Jovan Mikić" proslavila 68. rođendan

Pored učenika, nastavnika i rukovodszva škole, današnjoj proslavi prisustvovali su i predstavnici gradskog resora za školstvo. Osnovna škola Jovan Mikić počela je sa radom 1945. godine, tada pod nazivom Deveta osnovna škola, da bi nedugo zatim dobila ime po jugoslovenskom reprezentativcu i rekorderu u atletici, Jovanu Mikiću. Danas je ova škola jedna od najvećih u gradu sa više od 600 učenika i 70 zaposlenih.

Uspeha i nagrada učenika iz godine u godinu je sve više, što u velikoj meri doprinosi konstantno ulaganje u kvalitet i uslove obrazovanja. Svečanosti obeležavanja rođendana škole prisustvovala je i Etela Jerinkić, članica Gradskog veća za školstvo, koja je istakla da je ovaj dan veoma značajan za učenike i zaposlene u ovoj školi.

U narednom periodu, u skladu sa materijalnim mogućnostima, rukovodstvo osnovne škole Jovan Mikić trudiće se da učenicima obezbedi kvalitetne i podsticajne uslove za rad i napredak, istakla je između ostalog direktorica Etuška Juhas.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 6810
Povezane teme

osnovna škola jovan mikić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.