Komentara: 5
Pregleda: 12561

Održan "Porodični dan" zaposlenih u kompaniji "Swarovski"

15.10.2019. u 13:00h
Sponzorisani sadržaj
Kompanija "Swarovski" organizovala je drugi po redu "Porodični dan" za zaposlene i njihove porodice, u krugu fabrike u Privrednoj zoni Mali Bajmok. Okupljanje je i ove godine bilo veoma uspešno.
Održan "Porodični dan" zaposlenih u kompaniji "Swarovski"

U subotu, 5. oktobra, kompanija "Swarovski" otvorila je vrata kako bi sa svojim zaposlenima i njihovim porodicama obeležila "Porodični dan" i pokazala posvećenost prema svojim zaposlenima.

Tog dana sve je bilo u znaku porodice, ukupno 1.100 zaposlenih i njihovih najbližih, odazvalo se pozivu i provelo ovaj sunčani i poseban dan u druženju zajedno sa rukovodstvom kompanije.

Kompanija je za ovu priliku pripremila pregršt sadržaja. Priređen je šarolik program koji je zadovoljio i zabavio kako mlađe, tako i starije generacije.

Održan "Porodični dan" zaposlenih u kompaniji "Swarovski"

Pošto je "Porodični dan" protekao veoma uspešno, iz kompanije "Swarovski" poručuju da planiraju ovaj događaj da organizuju i svake naredne godine.

- Ovom proslavom i druženjem želeli smo da se zahvalimo kompletnoj velikoj "Swarovski" porodici i da pokažemo da smo ponosni na naše zaposlene i njihovu posvećenost. - ističu iz kompanije.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 12561
Povezane teme

swarovski

fabrika svarovski

fabrika swarovski

porodični dan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.