Komentara: 28
Pregleda: 11556

Nakrivljeni toranj na Senćanskoj crkvi

30.07.2012. u 14:36h
Kao posledica sinoćnjeg jakog vetra usledila su mnoga oštećenja kako na privatnim tako i na javnim površinama.
Nakrivljeni toranj na Senćanskoj crkvi

Pojedini mediji, pa i mi među njima, su preneli izjavu gradonačelnika Subotice, gospodina Modesta Dulića koji je sa nekim saradnicima tokom poslepodneva i večernjih sati obilazio neke gradske lokacije pogođene nevremenom i  tom prilikom izdvojeno je oštećenje tornja Senćanske crkve na Prozivki, da budemo precizniji - nakrivio se toranj.

Međutim, neki od posetilaca su sugerisali da je ovo "nakrivljenje" bilo vidljivo još mnogo ranije samo da nije bilo javno komentarisano. 

Ostavljamo vam na uvid i ličnu procenu na osnovu priloženih fotografija iz više uglova da donesete zaključak da li je toranj sada nakrivljen, i da nam eventualno kroz komentare potvrdite da li ste ga ranije viđali nakrivljenog?

Da li možda treba nevremenu da zahvalimo što je ova tema sada izašla u žižu interesovanja?

Gradonačelnik Subotice izjavio je za "Blic" da će lokalna samouprava iz budžetske rezerve namenjene za elementarne nepogode izdvojiti "značajna sredstva kojima će se sanirati deo štete od jučerašnjeg nevremena".

- Lokalna samouprava će urgentno sanirati deo krova koji je stradao kako bi se sprečilo prokišnjavanje, ali sa kompletnu rekonstrukciju ćemo morati da se obratimo Fondu za kapitalna ulaganja AP Vojvodine - rekao je Dulić.

Fotografije tornja Senćanske crkve

 Nakrivljeni toranj na Senćanskoj crkvi

 Nakrivljeni toranj na Senćanskoj crkvi

 Nakrivljeni toranj na Senćanskoj crkvi

Nakrivljeni toranj na Senćanskoj crkvi

Nakrivljeni toranj na Senćanskoj crkvi

Početak radova na sanaciji tornja Senćanske crkve (crkve Sv. Jurja) Početak radova na sanaciji tornja Senćanske crkve (crkve Sv. Jurja) Početak radova na sanaciji tornja Senćanske crkve (crkve Sv. Jurja) Početak radova na sanaciji tornja Senćanske crkve (crkve Sv. Jurja) Početak radova na sanaciji tornja Senćanske crkve (crkve Sv. Jurja) Početak radova na sanaciji tornja Senćanske crkve (crkve Sv. Jurja) Početak radova na sanaciji tornja Senćanske crkve (crkve Sv. Jurja) Početak radova na sanaciji tornja Senćanske crkve (crkve Sv. Jurja)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 28
Pregleda: 11556

Povezane vesti

Povezane teme

gradonačelnik Subotice

Modest Dulić

Senćanska crkva

nevreme

nevreme u subotici

toranj senćanske crkve

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.