Komentara: 2
Pregleda: 10754
Foto

Najniže cene u godini - tradicionalni Dudi Co "Crni petak"

22.11.2017. u 16:16h
Sponzorisani sadržaj
Predstojeći petak i subota rezervisani su za tradicionalni „Crni petak“ u kompaniji Dudi Co. Na prodajnim mestima u Štrosmajerovoj ulici, u prizemlju Gradske kuće i u robnoj kući na Segedinskom putu, Dudi Co je pripremio i do 77 odsto sniženja na pojedine proizvode.
Najniže cene u godini - tradicionalni Dudi Co "Crni petak"

Posebna po novinama koje uvodi u savremeno poslovanje, kompanija Dudi Co može da se pohvali i tradicionalnim događajima po kojima je prepoznaju i koje iščekuju njeni verni kupci, ali i svi stanovnici Severnobačke regije. Sigurno je najznačajniji među njima "Crni petak" čiji je pojam, u smislu fenomena koji on predstavlja u svetu, upravo kompanija Dudi Co prva i plasirala u Subotici, Adi, Senti Kanjiži i Bačkoj Topoli.

Fenomen "Crnog petka" nastao je u Americi, a sada je već uveliko zaživeo i kod nas. Održava se svake godine četvrtog petka u novembru i predstavlja početak sezone kupovine prazničnih poklona dragim ljudima uoči novogodišnjih praznika. Crni petak je poznat kao najpovoljniji, pa s tim i najprometniji dan za šoping u godini. 

Kod nas ovaj fenomen više predstavlja svečanost, praznik za kupce kojima je ovo šansa da u svoj budžet ukalkulišu ono što im je potrebno, a što nisu uvek u mogućnosti da kupe, ali i šansa da dragim osobama kupe poklone kojima će ih obradovati za predstojeće praznike.

Najniže cene u godini - tradicionalni Dudi Co "Crni petak"

Upravo iz ovog razloga, iz Dudi Co kompanije najavljuju sniženja na preko 50 različitih brendova koja se kod proizvoda kreću i do 77 odsto. U ponudi akcije "Crnog petka" biće svih vrsta proizvoda, od bele tehnike, kućnih i kuhinjskih aparata, IT opreme, audio i video tehnike, mobilnih telefona, do gedžeta i slično.

- Ovo je dan kada bukvalno padamo s nogu i ne skidamo osmeh sa lica! Razlog je u tome da smo taj dan preplavljeni zadovoljstvom, zadovoljni su kupci, zadovoljni su šefovi, zadovoljni su poslovni partneri, zadovoljni smo mi kao trgovci. Svi su zadovoljni! A kada je tu zadovoljstvo, onda je sve lako i lepo. Dobro, svakako nije lako, ali je svakako divno - rekla nam je Đenđika Knežević, poslovođa Dudi Co Robne kuće Tehnike, a na pitanje kakva su njihova očekivanja ove godine, odgovara da se trenutno najviše bave time da oni ispune očekivanja kupaca, ali da svakako očekuju veliku gužvu jer se kupci već nedeljama raspituju o ovoj akciji.

Akcija Crni petak u Dudi Co maloprodajnim objektima trajaće od petka, 24. novembra, do subote 25. novembra. Konkretni popusti biće poznati na sam dan sniženja kupcima koji posete bilo koji od Dudi Co maloprodajnih objekata. Takođe, ponuda akcija za Crni Petak biće proširena i na celu Srbiju putem Dudi Co online prodavnice. 

Pored standardne kupovine, Dudikovci žele da nagrade verne kupce, pa će tako svaki 100-ti kupac u radnji dobiti i poklon proizvod, a pokloni idu od vrednijih ka jeftinijim. Dakle, u dvostukoj su prednosti oni koji stignu ranije u radnje, što zbog većeg asortimana, to zbog veće mogućnosti da dobiju vredniji poklon.

Najniže cene u godini - tradicionalni Dudi Co "Crni petak"

Nakon "Crnog petka", Dudi Co će u ponedeljak, 27. novembra, koji nazivaju po ugledu na svetsko tržište "Cyber ponedeljkom", ponuditi i velike popuste u novoj Dudi Co online prodavnici.

Čini se da pojam "Crni petak" više nikome ne izaziva "crne misli" i da ga većina sa nestrpljenjem i radošću iščekuje.  U akciji "Crni Petak" pridružuju se i druge trgovine u Subotici i okolini, koje će se po svemu sudeći, a na veliko zadovoljstvo kupaca, nadmetati cenom i ponudom, te će i kod nas kupci imati blagu "groznicu kupovine" prilagođenu ličnom budžetu i mogućnostima da u tom danu zadovolje svoje i želje svojih najdražih. 

U nastavku možete videti neke od proizvoda koji će biti na sniženju.

Sponzorisani sadržaj
Najniže cene - Dudi Co "Crni petak" Najniže cene - Dudi Co "Crni petak" Najniže cene - Dudi Co "Crni petak" Najniže cene - Dudi Co "Crni petak" Najniže cene - Dudi Co "Crni petak" Najniže cene - Dudi Co "Crni petak" Najniže cene - Dudi Co "Crni petak" Najniže cene - Dudi Co "Crni petak"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 10754
Povezane teme

dudi co

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.