Komentara: 5
Pregleda: 4706

Na prodaju imovina IMK "29. novembar"

30.06.2012. u 17:00h
Izvor: RTV Yueco
Stečajni upravnik Industrije mesa i konzervi “29. novembar” po četvrti put je oglasio prodaju imovine ovog nekadašnjeg giganta, objavila je Agencija za privatizaciju.
Na prodaju imovina IMK "29. novembar"

Kako je objavljeno, prodaje se fabrički kompleks sa svom pokretnom imovinom u Tolminskoj ulici, čija je procenjena vrednost preko 750 miliona dinara, zatim maloprodajni objekat na Trgu Jakaba i Komora, mašine, alati i oprema pogona “Limarnica” i “Novi program”.

Ponude se dostavljaju lično u odeljenju Agencije za privatizaciju u Novom Sadu, Bulevar Mihajla Pupina 10, a krajnji rok za dostavljanje ponuda je 31. jul u 12 časova.

Agencija za privatizaciju je do sada objavljivala tri tendera za prodaju kapitala preduzeća, a u aprilu 2008. tender je proglašen uspešnim. Međutim, kupac tada nije obezbedio bankarsku garanciju tako da je ugovor raskinut u junu iste godine.

Nakon toga, u maju 2009. godine preduzeće je zbog stanja u kojem se nalazi - otišlo u stečaj. Prva prodaja iz stečaja oglašena je u novembru 2010. godine, koja je kao i dve prošlogodišnje bila neuspešna.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4706

Povezane vesti

Povezane teme

29. novembar

fabrika 29. novembar

industrija mesa i konzervi 29. novembar

prodaja fabrike 29. novembar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.