Komentara: 0
Pregleda: 3263

Kontejneri za kabasti otpad u Bačkim Vinogradima, Mišićevu i na Bikovu

22.04.2018. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Bačkim Vinogradima, Mišićevu i na Bikovu.
Kontejneri za kabasti otpad u Bačkim Vinogradima, Mišićevu i na Bikovu

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra i u utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Bački Vinogradi, kod prodavnice "Trgopromet" (kod crkve), u Kaić sokaku, kod železničke stanice, kod Buki mosta, ispred i iza nadvožnjaka.

Akcija se nastavlja u sredu u Mesnoj zajedini Mišićevo, gde će kontejneri biti postavljeni u Sarajevskoj ulici (sredina), kod Doma mesne zajednice i u Karlovačkoj ulici (sredina).

Poslednja dva dana radne nedelje, u četvrtak i petak, kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u MZ Bikovo, na uglu ulica Đure Đakovića i Dalmatinske, Bratstva i jedinstva i Ljubljanske, Đure Đakovića i Kosmajske, kod crkve, u Gabrić kraju na uglu ulica 10. i 11. Nove, Lamić kraju i u Kongo naselju.

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", počela je 26. marta, a trajaće do 19. juna ove godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3263
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

prolećno čišćenje

akcija prolećnog čišćenja

čišćenje naselja

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.