Komentara: 0
Pregleda: 3969

Koncert "Vino i gitare" uz mnogobrojne goste u ponedeljak u Nepkeru

19.10.2019. u 12:45h > 20.10.2019. u 16:18h
Sponzorisani sadržaj
Marko Žigmanović i prijatelji prirediće u ponedeljak, 21. oktobra, u Nepkeru, novi koncert zabavne muzike, peti po redu. Ulaznice su u pretprodaji u kafeu "Brokat" i vinskom baru "Dolce vita".
Koncert "Vino i gitare" uz mnogobrojne goste u ponedeljak u Nepkeru

Koncert "Vino i gitare" ove godine slavi mali jubilej - pet godina postojanja. Pored Marka Žigmanovića, kao organizatora tradicionalne manifestacije, nastupaju i mnogobrojni gosti iz čitavog regiona, među kojima su Goran Kukić, Lenče i Jupiter bend.

Bogat program u Nepkeru će uveličati ženski hor "Femina vox" iz Subotice, a organizatori su najavili da će učiniti sve za maksimalan ugođaj, pre svega jedinstvenim interpretacijama zabavnih hitova.

- Cilj ove muzičke manifestacije, koju evo organizujemo peti put u Subotici, je očuvanje dobre zabavne muzike sa ovih prostora. Imaćemo puno gostiju sa svih strana, a dolaze nam i prijatelji iz "Nikad nije kasno" sa kompletnim orkestrom. - kaže Marko Žigmanović - S jedne strane imamo veliko zadovoljstvo što na raspolaganju imamo mnogo pesama sa naših prostora koje su rađene onako iz duše, pa nam je utoliko veća "muka" da izaberemo koje lepe pesme da izvodimo , tako da se trudimo da svaki put pripremimo i izvedemo druge peseme, a siguran sam da ćemo i ubuduće imati takve "slatke muke".

Koncert "Vino i gitare" uz mnogobrojne goste u ponedeljak u Nepkeru

Jubilarni koncert se održava u ponedeljak, 21. oktobra u 20 časova u Nepkeru. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 800, a na dan koncerta 1.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u vinskom baru "Dolce vita" i kafeu "Brokat".

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3969
Povezane teme

koncert vino i gitare

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.