Komentara: 0
Pregleda: 1754

Karate: Trinaest medalja mlađih uzrasta "Spartak Enpija" u Temerinu

06.12.2021. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
U nedelju, 5. decembra, u Temerinu, održan je međunarodni turnira u karateu "Tao Grand Prix". Mlađi takmičari "Spartak Enpija" osvojili su trinaest medalja - pretežno u katama.
Karate: Trinaest medalja mlađih uzrasta "Spartak Enpija" u Temerinu

U konkurenciji 27 klubova, sa preko 300 takmičara iz Srbije i Republike Srpske, takmičari "Spartak Enpija" osvojili su ukupno 13 medalja - četiri zlatne, tri srebrne i šest bronzanih.

Zlatne medalje zaslužili su Aleksa Govorković (kate), zatim kata tim pionirki (Natalija Lalić, Anastasija Bobić, Dunja Gojkov), Nikoleta Čupak – borbe i Nikolina Lemić - borbe.

Medalje srebrnog sjaja osvojili su Lazar Lukačević (kate), kata tim poletaraca (Lazar Lukačević, Aleksa Govorković, Jana Papić), Tadija Todorović - borbe. Bronzane medalje u katama oko vrata stavili su Dunja Gojkov, Vojin Vucelić, Medard Bakota, Tadija Todorović, Jana Papić, Anastasija Bobić.

Karate: Trinaest medalja mlađih uzrasta "Spartak Enpija" u TemerinuTakmičare su predvodili treneri Milan Ćopić i Milorad Mijić.

Naredna aktivnost za "Spartak Enpi" je predstojećeg vikenda kada će se u subotu u Subotici održati Kung fu seminar, a dan kasnije turnir "Kup Bačke Topole".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1754
Povezane teme

karate

sportsko borilački klub spartak enpi

karate klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.