Komentara: 35
Pregleda: 16071

Promene u rukovodstvu Košarkaškog kluba "Spartak"

22.09.2017. u 02:43h > 16:55
Izvor: Subotica.com
Promene u rukovodstvu Košarkaškog kluba "Spartak"

Tri nedelje pred početak nove sezone, Košarkaški klub "Spartak" dobiće novo rukovodstvo. Nakon što je tokom leta na čelo stručnog štaba stigao Nenad Čanak, legenda subotičkog Spartaka, dobro poznato lice srpske košarke, a danas uspešni mladi trener, jutros je potvrđena informacija da klubom više neće rukovoditi dosadašnja predsednica Josipa Ivanković, nju će naslediti Dušan Marjanović, privrednik iz Subotice.

U kratkom saopštenju Ivakovićeve, navodi se da je ista na ovu funkciju podnela neopozivu ostavku, a razloge ističe kao lične prirode. Novi predsednik biće izabran tokom današnjeg dana.

- Tokom protekle dve godine MKK Spartak je uspeo da se pozicionira na košarkaškoj mapi Srbije, da vrati kvalitetnu košarku u naš grad i posle više od 20 godina ugosti i ravnopravno se takmiči sa najeminentnijim srpskim košarkaškim klubovima. - navodi se, između ostalog, u saopštenju odlazeće predsednice - Klub ostavljam zahvalna na saradnji svima koji su tokom ove dve godine zajedno sa mnom vodili i upravljali klubom i ekipom - igračima, trenerima, doktorima, ekonomu, sponzorima, gradu Subotici, medijima i publici koja je iz kola u kolo podržavala svoj tim.

U svom poslednjem obraćanju javnosti sa ove funkcije Ivankovićeva je napisala da "na čelo kluba dolazi Dušan Marjanović, istaknuti privrednik i ljubitelj košarke".

Više detalja oko novog rukovodstva i planovima kluba u novoj sezoni saznaćemo od naredne nedelje, kada je, kako nezvanično saznajemo, zakazana promocija ljudi koji će preuzeti vođenje kluba u narednom periodu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 35
Pregleda: 16071

Povezane vesti

Povezane teme

nenad čanak

košarkaški klub spartak

košarka

josipa ivanković

dušan marjanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.