• Pregleda: 8905

Isplata za nezaposlene (1/2 decembra)

Isplata za nezaposlene (1/2 decembra)

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će sutra, u subotu, 12. januara 2013. godine početi isplata prve polovine novčane naknade za slučaj nezaposlenosti za mesec decembar 2012.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

povezane teme

15
sos Odgovori
Za koje nezaposlene ? Ne zaposleni koji su zavrsili srednje i visoke skole i na zavodu se redovno javljaju svaka tri meseca i to od jedne do pet godina ako zive sa roditeljima kojima prosek po clanu domacinsva prelazi 20.000,00 RSD NEMAJU PRAVO NI NA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE,onda objasnite sta se to desava.!!!
hehe Odgovori
Ko sve ima pravo na tu nadoknadu? dovoljno je da si nezaposlen ili treba da si upisan u neki registar bla bla?
exsex Odgovori
Pa nekima je posao da budu nezaposleni..
doris Odgovori
Pravo na naknadu za nezaposlene imaju oni koji su kao tehnološki višak ostali bez posla. Ja sam posle 22 godine rada ostala bez posla i dobila sam rešenje da u sledećih 9 meseci imam pravo na naknadu za nezaposlene.
sos Odgovori
@doris

e sada mi je jasno ,vi ste otpusteno nezaposleni,to znaci da je formulacija''isplata za nezaposlene''lose formulisana jer nezaposleni su svi koji se nalaze na zavodu.!!!
Vesko Odgovori
Bilo bi jako " puno " kada bi dobili i drugu polovinu novcane naknade.
Ptica Odgovori
pa zar nisu delili pre neki dan?
vera Odgovori
dragi moji nezaposleni, ja primam jos samo ovu polovinu za decembar i nema vise, koliko sam upoznata ove godine su obecali redovniju isplatu za nezaposlene, pa se nadam da ce te imati vise srece nego ja u prosloj godini, a ja volim da pogledam ovde preslo mi u naviku, i onda mi bude malo lakse jer nisam sama u ovoj muci , nadam se poslu od ponedeljka i samo vam kazem budite uporni u trazenju posla i uspece te kao ja, jer ovo je strasno cekati milostinju, tako sam cekala godinu dana ali i ta godina prodje pa idemo dalje
Mozaik Odgovori
Ne razumem...bila je isplata 9.tog januara!sta je sad ovo??
mirko Odgovori
JEL TO ISPLATA ZA RASELJENA LICA SA KOSOVA?
Popara Odgovori
JUPIIIIIIIII
SASKA Odgovori
UPLACENA JE POLOVINA ZA DECEMBAR.PODIZITE PARE!!!
daca Odgovori
Kad ce druga polovina.zna li neko?
GANE Odgovori
ZNA LI NEKO KADA CE ISPLATA DRUGE POLOVINE ZA NEZAPOSLENE ZA DECEMBAR..
TREBA ZIVETI.......!!!!!!!!!!
micko Odgovori
Zna li neko kad ce isplata za nezaposlene za januar tj.kad ce u februaru biti isplata ??
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.