Komentara: 0
Pregleda: 1734

Isključenje struje (19.07.)

18.07.2012. u 11:00h
Isključenje struje (19.07.)

Zbog radova na elektroenergetskim objektima, sutra struje neće biti od 8 do 10 časova u delu Srednje od Bele Bartoka prema Đevđelijskoj sa stambenim zgradama 36 i 38), deo Bele Bartoka (stambene zgrade 58 i 60), Vig Ištvana, deo Samoborske od Avnojske do Vig Ištvana, kraj Bokejske od Avnojske do Srednje, i deo Đevđelijske ulice od Avnojske do Vig Ištvana. 

Od 9 do 12 časova bez struje će ostati potrošači u Bačkim Vinogradima u delu Segedinskog puta (od puta za Male Pijace prema Horgošu sa okolinom) i Fodor duž sa okolinom.

Od 7:30 do 12:30 struje neće biti u Bajmoku u delu Trumbićeve (desna strana do Omladinske – iza pijace), Omladinskoj, Zmaj Jovinoj, početak Braće Radića do Preradovićeve, Mažuranićevoj, delu Jug Bogdana ( do kućnih brojeva 28 i 33), u delu ulice Kralja Tomislava do Zvezdine, Sunčanoj, Doža Đerđa, Košuta Lajoša, na početku Pačirskog Reda do Jug Bogdana, Svetozara Miletića, kraj Matije Gubca od Preradovićeve do Doža Đerđa, i u Preradovićevoj ulici.

Od 15 do 20 časova struje neće biti u delu Trumbićeve (leva strana), trg Maršala Tita, Moše Pijade, delu Štrosmajerove (desna strana do kućnog broja 14), delu JNA do Mala Kapelske, na početku Cara Lazara do Mlinske, Mlinskoj, Mije Mandića, delu Partizanske do Male Kapelske, na Kosovskom trgu, u delu Zrinjske do Male, Bregovitoj, Karađorđevoj, i u delu Ive Lola Ribara između JNA i Bregovite ulice.

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1734
Povezane teme

elektrovojvodina subotica

elektrodistribucija subotica

radovi na elektroenergetskom sistemu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.