Komentara: 0
Pregleda: 2057

Isključenje struje (17.07.)

16.07.2012. u 11:11h
Isključenje struje (17.07.)

Zbog radova na elektroenergetskim objektima, sutra struje neće biti od 8 do 10 časova u Subotici u delu Kireške od Vladimira Majakovskog do Dedinjske, deo Jovana Mikića od Kireške do Hrastove, deo Vladimira Majakovskog između Jovana Mikića i Kireške, Prizrenska, deo Pavlovačke između Kireške i Hrastove, Hrastova, i kraj Dedinjske ulice posle Hrastove.

Od 8 do 11 časova struje neće biti u ulici Ane Franka sa okolinom, Paraćinskoj sa okolinom, i u delu Peščarine u okolini Ane Franka.

Od 8:30 do 12:30 struje neće biti na Kelebiji u delu ulice Edvarda Kardelja ( između kućnog broja 219 i ulice Lazara Nešića sa okolinom ), Kiš Ferenca, Vinogradarska, deo Kizur Ištvana ( od kućnog broja 22 do Matije Gubca ), Prvomajska između Edvarda Kardelja i 4.Jula, Čeh Karolja, 8.Marta, Pap Pala, Bose Miličević, Jovana Mikića, Rasadnička, i deo ulice 4.Jula ( u okolini navedenih ulica ).

Od 9 do 12 časova struje neće biti u Čantaviru, Željeznički trg sa okolinom, deo Omladinske između 11.Oktobra i 8.Marta, deo Bolmanske od Kanjiške prema Omladinskoj, deo Kiš Ferenca od kućnih brojeva 87 i 90 prema Omladinskoj, i deo Maršala tita od Omladinske do kućnog broja 94.

Od 9 do 13 časova struje neće biti u naselju Aleksa Šantić.

Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2057
Povezane teme

isključenja struje

elektrovojvodina subotica

isključenja struje u Subotici

elektrodistribucija subotica

radovi na elektroenergetskom sistemu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.