Komentara: 2
Pregleda: 4072

Hokej: Mlađe selekcije Spartaka na turnirima u Segedinu i Novom Sadu

19.11.2019. u 09:58h
Izvor: Subotica.com
Hokejaši Spartaka su proteklog vikenda zabeležili nastupe sa selekcijama U10, U12, U15 i U18, na kojima su postignuti i solidni sportski rezultati.
Hokej: Mlađe selekcije Spartaka na turnirima u Segedinu i Novom Sadu

Selekcija U10, sa svoje dve ekipe "Spartak PLAVI" i "Spartak BELI", u subotu je nastupila na turniru "C" kategorije u Segedinu. Svaka od ekipa je odigrala po četiri utakmice, uključujući i međusobna između "belih" i "plavih", u kojem je slavila "iskusnija" ekipa "plavih".

- Ovo je bila prilika da se u starijoj selekciji oprobaju i ponajbolji pojedinci iz mlađe selekcije (U8), zajedno sa igračima iz U10, koji pokušavaju da se nametnu za nastupe na turnirima A i B kategorije, koji nas očekuju u nekom narednom periodu tokom sezone - kaže Uroš Brestovac, u ima Hokej kluba "Spartak".

Hokej: Mlađe selekcije Spartaka na turnirima u Segedinu i Novom Sadu

Spartak U10

Za obe ekipe U10 selekcije nastupili su: Poljaković Filip, Stipić Relja, Maravić Tijana, Lukić Dunja, Marko Filip, Rajković Marjan, Tikvicki Martina, Čepela Teodora, Blažić Teodor, Boršoš Augustin, Mandić Petar, Kesejić Ivan, Novak David, Simić Ljubinka, Šabić Iva, Lakićević Vidak, Mandić Marta, Maravić Stefan, Nađ Strahinja, Tikvicki David i Kostić Vuk. Vođe ekipa: Cindel Norbert i Kovač Norbert.

POČELA JUNIORSKA HOKEJAŠKA LIGA

Treću sezonu u nizu takmičenje je počelo i u Juniorskoj hokejaškoj ligi. Ove godine lika je "bogatija" za jednu utarasnu kategoriju, tako da se tu sad takmiče selekcije U12, U15 i U18. Klubovi učesnici su pored subotičkog "Spartaka" još i "Siscia" (Sisak, Hrvatska), "Vukovi" (Sarajevo) i novosadska "Vojvodina", koja je ujedno bila i domaćin prvog ovosezonskog okupljanja.

Hokej: Mlađe selekcije Spartaka na turnirima u Segedinu i Novom Sadu

Spartak U15

Od Spartakovih hokejaša selekcija U12 je zabeležila sve tri pobede, selekcija U15 je imala dve pobede i poraz, dok je U18 upisala dva poraza.

- Tačno su jasni preseci u selekcijama koje su već počele svoje nastupe u drugim takmičenjima i koje imaju popriličan broj radnih treninga na ledu u Mađarskoj i igrača kojima je taj broj veoma limitiran, tj koji i dalje željno iščekuju što pre postavljanje ledene ploče na Gradskom klizalištu u Subotici - ističe Brestovac.

Hokej: Mlađe selekcije Spartaka na turnirima u Segedinu i Novom Sadu

Spartak U12

Za subotičke urasne selekcije nastupali su: Sudarević Luka, Vereš Sintia, Katančić Erik, Distl Džuliano, Đorđević Aleksandar, Ilić Dana, Vinčić Smiljana, Horvat Adam, Stantić Dario, Vučić Aleksa, Sekulić Elena, Đukanović Luka, Penava Veljko, Šandor David, Milodanović Ana, Rajković Martin, Stantić Sara, Benčić Anastasija, Janković Ognjen, Kukaras Luka, Kuntić David, Vučinić Vasilije, Popov Jovana, Rac Sabo Hanna, Poljaković Lana, Ponjavić Iva, Bem Karlo, Temunović Vanja, Penava Ognjen, Gubičak Leon, Marton Leon, Iršević Stefan, Čepela Filip, Benčić Mihajlo, Brestovac Relja, Kujundžić Nikola, Milodanović Filip, Milanko Danilo, Mandić Antonija i Husti Csanad. Treneri: Brestovac Uroš i Michelle Cox. 

Naredni turnir JHL je zakazan za sredinu decembra (13-15.) u Subotici, kada će se u našem gradu okupiti iste ove ekipe, a u Spartaku se nadaju još i boljim rezultatima, u slučaju da na svom terenu budu trenirali na ledenoj ploči koja se očekuje početkom decembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4072
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.