Komentara: 5
Pregleda: 5600

Fudbal UŽIVO: Brondbi - Spartak

16.08.2018. u 13:25h
Izvor: Subotica.com
Večeras se dva srpska predstavnika bore protiv Danskih timova za prolaz u grupnu fazu Lige Evrope. Partizan u nešto povoljnijoj situaciji dočekuje, dok Spartak gostuje sa zaostatkom od 2:0. Prenos ćemo pokušati da obezbedimo preko naše FB stranice, odnosno sajta.
Fudbal UŽIVO: Brondbi - Spartak

Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi danas je najteži ispit od starta kvalifikacija za Ligu Evrope. Subotičani moraju da nadoknade rezultatski  minus iz prethodne utakmice protiv danskog Brondbija od dva gola ukoliko žele da prirede još jedno iznenađenje fudbalskoj javnosti u Srbiji i ispišu najveći uspeh u istoriji kluba sa severa Bačke.

Tim Vladimira Gaćinovića uspeo je da preskoči Irce, a potom eliminiše prašku Spartu što je malo ko očekivao. Ni u prvoj utakmici protiv ekipe iz Kopenhagena odigranoj u Beogradu, „golubovi” nisu poklekli olako. Pružili su izvanrednu partiju, ali na žalost primili dva gola i revanš dočekali  u zaostatku. Iako je Brondbi  u prednosti,  Subotičani  nisu otišli u Dansku  sa belom zastavom. 

Nakom revanša sa Spartom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope Spartak je ostao desetkovan. Nekoliko igrača je zaradilo teže povrede, te su propustili prvi meč protiv Brondbija. Uspeli su da se oporave svi sem Jočića i Kerkeza. Standardni dvojac ostao je u Subotici da se što pre i bolje oporavi za predstojeće okršaje koji čekaju četu šefa Gaćinovića u nastavku prvenstva.

Ekspedicija iz Subotice je juče otputovala u Dansku, gde su igrači u večernjim časovima odradili trening pred duel protiv Brondbija. Atmofera u timu je odlična, igrači su svesni da im se pruža velika prilika, bez obzira na nepovoljan rezultat iz prvog meča.

Utakmica u Kopenhagenu se igra večeras od 20 časova, za sada zvanično nema direktnog TV prenosa na televizijama u Srbiji, ali u kontaktima sa ljudima iz Brondbija i Danske televizije koja radi prenos za njihovo tržište pokušavamo da obezbedimo prenos preko naše FB stranice, odnosno sajta. Prenos nisu mogli da nam obećaju, pa ne možemo ni mi vama, ali svakako budite uz nas oko 20 časova.

NA POLUVREMENU BEZ GOLOVA, BRONDBI OD 11. MINUTA IGRA SA IGRAČEM MANJE

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 5600
Povezane teme

fudbalski klub spartak

liga evrope

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.