Komentara: 3
Pregleda: 5206

FK "Solid" pobednik Kupa Gradskog fudbalskog Saveza

02.10.2014. u 09:52h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom stadionu juče je odigran meč finala Kupa Gradskog fudbalskog Saveza u kojem su se sastali FK "Solid" i FK "Hajduk" iz Bačkog Dušanova, a posle velike zanimljive utakmice, velike borne i drame do samog kraja pehar pobednika Kupa podela je ekipa Solida pošto je pobedila sa 2:1.
FK "Solid" pobednik Kupa Gradskog fudbalskog Saveza

Hajduk je u polufinalu savladao Bikovo, dok je Solid bio bolji od Elektrovojvodine.

Ekipa Solida, ispostavilo se osvajač Kupa, povela je pred sam kraj prvog poluvremena, a svoju prednost udvostručila samo par minuta kasnije. U drugom delu Hajduk je zaigra angažovanije i agresivnije jer im je bilo neophodno da što pre sustignu zaostatak, što im je zamalo pošlo za nogom u prvih desetak minuta drugog dela meča kada su dobili priliku da preko bele tačke smanje na 2:1, ali odličnu priliku još boljom intervencijom sprečio je golman Crnojević.

Ipak terenska inicijativa Hajduka donela je rezultat u 62' minutu meča kada je Katić smanjio na gol zaostatka, što im je to davalo nadu da u preostalom delu meča mogu da učine ovu utakmicu rezultatski neizvesnijom. Na ruku ekipe išlo je isključenje igrača Solida u 70' minutu meča, ali do kraja i pored nekoliko izvesnih šansi nije bilo promene rezultata pa je tako meč završen pobedom Solida od 2:1.

Utakmicu je obeležilo i nekoliko igrača na obe strane koji su zbog povreda morali da napuste teren, a jedan od njih je i Žarković, strelac prvog pogotka za Solid.

FK "Solid" - FK "Hajduk" (Bačko Dušanovo) 2:1 (2:0)
Žarković 43', Ivković 45+2' / Katić 62'

Po završetku meča podeljene su zlatne i srebrne medalje za učesnike finala, kao i pehar za pobednika Kupa GFS za sezonu 2014/15.  Medalje i pehar su uručili Goran Drača i  Ivica Bošnjak predsednik i potpredsednik Gradskog fudbalskog Saveza.

FK "Solid" pobednik Kupa Gradskog fudbalskog Saveza

FK "Solid" pobednik Kupa Gradskog fudbalskog Saveza

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5206

Povezana vest

Povezane teme

goran drača

gradski stadion

gradski fudbalski savez

ivica bošnjak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.