• Pregleda: 2982

Državni sekretar u ministarstvu omladine i sporta posetio Spartakove atletičare

Nenad Borovčanin, državni sekretar u ministarstvu omladine i sporta posetio je juče Atletski klub "Spartak", upoznao se sa nekim od aktivnih atletičara i poželeo im uspeh u daljem takmičenju.
Državni sekretar u ministarstvu omladine i sporta posetio Spartakove atletičare

Domaćin jučerašnje posete bio je Slobodan Vojinović, predsednik AK "Spartak", koji je upoznao državnog sekretara o klubu sa velikom tradicijom u Subotici, koji  je nakada bio najbolji klub u Subotici .

Novo rukovodstvo stavili su kao prioritet da AK "Spartak" ponovo bude najbolji klub u Subotici. Borovčanin je  na Gradskom stadionu bio prisutan na jednom treningu atletičara  i video je da  ima mnogo mladih koji se bavi  atletikom što ga posebno raduje jer je atletika bazični sport i pokretač za ostale sportove.

U poseti atletskom klubu Borovčanin se upoznao i sa trenutno najboljim aktivnim atletičarima Spartaka kao što su Jovana Ilić, Luna Jović, Suzana Kenjereš i Bojana Savanov, kao i trenerima kojima je poželeo mnogo uspeha u narednom periodu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Srbo Odgovori
Slobodan Vojinović,šta traže politička lica u sportu?Dajte više aman ljudi,sport neka bude sportistima,politika-političarima,i sve tako redom.Ovde kod nas u Srbiji se ništa nije promenilo od komunizma,sve ista priča,političari u svim "supama mirođije",pa nam je zato tako sve traljavo,a gde malo više zagrebeš,mito i korupcija!
perac Odgovori
Sta ima da se upoznaje sa atletičarima,nek vidi tartan stazu da reši i ostale atletske rekvizite koji kao da su iz srednjeg veka....kako ga nije sramota da to ne pominje kad je već sišao u tu pećinu.Ne trebaju nam protokolarne stranačke posete nego novac za stadion !
sin Odgovori
Bilo bi lepo da je došao da promoviše novu tartan stazu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.